Listaanpa tavallisen talvisen sadeillan kunniaksi viimeaikoina ilahduttaneita asioita:

1) Löysin Zaran kammottavista ale-jämistä kashmir-villapaidan, väljän, v-aukkoisen ja viileän harmaan. Aion kiskaista sen ainakin kesähepeneiden (aka KUKKAHAALARIT), huomenna kotiutuvien Kris van Assche -sikaripöksyjen, ja iki-ihanan Dead Birds and Lionheart -kultamekkoni seuraksi. Sitten näytän varmaan ainakin puoliksi yhtä kivalta kuin Vanessa Jackmanin kuvaama Into the Gloss -blogin Emily.

2) Viikonlopulla häämöttävä Mintun organisoima korruptiomatka Tukholmaan! Luvassa kivaa seuraa, hassua ohjelmaa ja ihana kaupunki (ja luultavimmin kevyet päiväkännit), can't wait!

3) Andy Warholista ja Bianca Jaggerista otettu polaroid (via Another Loves, suosittelen edelleen). Myös siitä syystä, että näytän kaikissa bilekuvissa Andylta, ystävieni ollessa liikuttuneessa tilassakin kuin Bianca konsanaan. Tosin mun pää on pallomaisepi ja punaisempi kuin Warholin. Aina ja kaikkialla.

4) Ihanan Ville Anderssonin blogista bongaamani ihanan Marilyn Monroen ihana kiitosviesti.

5) Sartorialistin ottama kuva - miten voi osua taustan ja asun sävyt, hahmo, asento ja kaikki niin kohdalleen. Erityissydän hahmon ponnaritukasta: <3

6) Jarvis Cocker laulamassa uudehkolla Discodeine-videolla. Katsokaa, kuunnelkaa, ihastelkaa, onnellistukaa, ja kertokaa mulle, mistä itse olette viimeaikoina ilahtuneet?