Normaalisti kotonaan nököttävälle freelancerille opetuskeikat ovat tilaisuus pukeutua aikuiseksi. Koska peruskoulussa pitää olla suurinpiirtein skarppina kahdeksalta aamulla enkä osaa pitää täsmälleen samoja vaatteita peräkkäisinä päivinä, aamu-unisen ja -epätoivoisen minun tapani selvitä viikosta on miettiä vähän etukäteen ja pitää väriskaala simppelinä. Väljästi laskeutuvat housut paitsi toimivat myös keräävät fashion forward -oppilailta kehuja, hah! Taululla riehuessa vuorottelee kylmä ja kuuma, joten kevyet kerrokset ovat avain onneen. Niin ovat anteeksipyytelettömät, korkeat ja hämmentävän mukavat mokkanilkkuritkin!

ti-paita.jpg

ti-neule.jpg

ke-liivi.jpg

ke-neule.jpgke-neule2.jpg

ke-jalat.jpg

ke-p%C3%A4%C3%A4t%C3%B6n.jpgto-liivi.jpg

to-neule.jpg

keng%C3%A4t.jpg

(Villakangasporkkanahousut InWear/kirppis, niukempi valkoinen t-paita Filippa K., väljempi viskoosinen H&M, harmaa neuletakki H&M/kirppis, musta Filippa K, mustat pillifarkut Lindex, samettiliivi H&M/kirppis, koru Lindex, nilkkurit Bullboxer - keskiviikon asuun oikeasti kuuluneet Ril's nilkkurit myynnissä. Ranteessa vaha vyö.)

Uskaltaisinkohan perjantain kunniaksi esiintyä nahkahousuissa, kuten eilisen inspiraationainen? (Myös Queen Michelle arvostaa väljiä nahkiksia, muuten.)

pe-paita.jpg

pe-jalat.jpg

(Nahkahousut Ril's/äidin vanhat)