Pitkäaikainen suunnittelijakaksikkosuosikkini Preen jatkaa jälleen oman linjansa syventämistä ja selkeyttämistä, ja tulee samanaikaisesti ratkaisseeksi muutaman minua riivanneen pukeutumispäähänpinttymän:

1. Kukikkaan, englantilaista maalaisidylliä dekonstruoivan, sifonkisen ja vinksahtaneesti sievän "garden party gone awry" -meiningin yhdistäminen funktionalismiin.

2. Rei'ällisten, harsoisten ja alusvaatteenomaisten vaatekappaleiden alleviivaamaton käyttäminen osana peruspukeutumista. Karu korsettikevät 2010?

3. Ujon beigen ja mustan raikas yhdistäminen.

4. Riittävän kiinnostavasti leikatut hameet.

5. SE haalari.

Erityismaininta virkistävän tavallisille, mutta kauniille avokkaille ja nilkkureille!

Kaikkein parasta on, että löydän soveltamalla miltei kaikki elementit näiden juttujen toteuttamiseen omasta kaapistani, korsetista useisiin pussimaisesti laskeutuviin housuihin ja Irja Leimun viittamaiseen takkiin. Myös sen aidon Preen-klassikon, olkalinjasta napakan jersey-poolopaidan, jossa tapahtuu jotain ihan outoa. Seuraavaksi yhdistän sen johonkin epäsymmetrisesti kerääntyvään sifonkiin tai meshiin ja ehdottoman skarppiin jakkuun.

(kaikki kuvat style.com)

Tarkkaavaisimmat popparit varmasti tunnistavatkin, minkä levyn kansitaide inspiroi Style.comin mukaan Thea Bregazzia ja Justin Thorntonia. Yhden pisteen vihje tulee tässä: