Kuten arviolta kolme neljäsosaa muotiblogimaailmasta, olen innoissani Rad Houranin uudesta, "edullisemmasta" (kaikki on suhteellista...), uniseksikkäästä Rad by Rad Hourani -mallistosta. Nämä kuvat ovat The Fashionisto -blogista (jota muuten suosittelen miehille - myös meille, joiden sisällä elää vahva poika). Kuvaajan on toiminut Jak&Jil-blogin tyyppi, joka lienee oleellinen osa Radin possea.

radimages8.jpg

Jos olisin mies, itkisin kun en kuitenkaan näyttäisi tältä!

radimages4.jpg

radimages1.jpg

Koska olen kuitenkin itseeni ihan tyytyväinen nainen, suodatin Hourani-maailmaa omaani, päätyen näyttämään jotakuinkin tältä - eli hyvin samalta kuin koko kesän muutenkin.

100_0369.JPG

100_0370.JPG

Uusia, syksyisempiä ja skarpimpia tuulia tässä edustavat kevätaleista hankkimani lempinilkkurini. (Hellepäivänäkin kestää umpikengissä, kun käyttää jalkatalkkia!)

100_0380.JPG

(Toppi H&M, farkut leikattu, kengät Bullboxer, laukku Adex, liivi Zara, sormukset samat joka päivä)

Kaksi asiaa:

1. Tänne on saattanut eksyä uusia lukijoita Valon jutun jälkeen. Olkaa lämpimästi tervetulleita, ja muistakaa, että kaikkinainen (hyvätapainen) kommentointi ON sallittua, jopa toivottavaa! (Mulla on paranoidi olo, kun päivittäiset lukijamäärät ovat nousseet sadoilla, mutta kirjoittamaan vaivautuu lähinnä muutama kantaveikko. Ryhdy sinäkin kantaveikoksi!)

2. Rientäkää sankoin joukoin lukemaan uudehkoa, upeaa suomalaista The door in my wardrobe -blogia! Itse olen imenyt sieltä jo vaikka mitä innoitusta, ensimmäisenä työlistalle pääsevät tyllileggingsit. (Aion pukea ne nahkaisten häpäsyshortsieni alle heti kun viilenee!)

ps. Lisäilen blogikauppaan rompetta pitkin viikonloppua, on niiiiin luova olo!