Kuten tarkaavaisimmat varmasti ovat huomanneetkin, (swim)suit issuesia ravistelevat uudistuksen aallot. Mä toisin sanoen käyn läpi jokaikisen postauksen merkitäkseni kaikki oleelliset (puhumattakaan epäoleellisista) ihmiset, paikat, merkit, artistit, designerit, kanssabloggaajat jne., joihin blogissani olen kahden vuoden ajan viittaillut. Homma ei ole lähellekään valmis, nyt mennään alkuvuodessa -09. JOSKUS sitä toivoisi olevansa jutuissaan vähän vähemmän vapaasti assosioiva...

Tarkoitus on, että mm. kaikki blogiotsikoissa ja videoilla esiintyneet artistit löytyvät lopulta indeksistä. Jo nyt havaitsen listassa ärsyttäviä epäloogisuuksia: Chanelilla on entrynsä firmana ja ihmisenä, kun YSL-parka saa tyytyä yhteen. Käyttämäni sivupohjan bugeihin eli ominaisuuksiin kuuluu, että kun postausta menee näin jälkeenpäin muokkaamaan, teksti muuttuu pieneksi ja vaihtaa fonttia, joten senkin "saa" korjata omin pikku käpälin. Jos siis huomaatte virheitä ja hölmöyksiä, pyydän kärsivällisyyttä. Hoidan tän perussavotan ensin kuntoon ja fiilaan sitten.

Tagit kerääntyvät tuohon vasemmalle palkkiin, siellä seassa ovat tutut "pääotsikotkin". Jokaiseen postaukseen liittyvät linkit näkyvät myös kyseisen postauksen alla. Teen tätä hommaa lähinnä helpottaakseni omaa kirjoittamistani - alkaa olla jo tuskallista muistella, missä kuussa ja minä vuonna viimeksi viittasin Amy Kellneriin tai Sulo Viléniin (!), mutta toivottavasti tästä on iloa teillekin. Ainakin on helppo todeta, etten selviä kovinkaan monesta päivän asusta ilman Henkkamaukkaa, ja että jauhan todentotta jatkuvasti samoista ikäkuluista ikoneista. Toisaalta huomaan itse viitanneeni ohimennen ihmisiin, joiden merkitykseen olisi hyvä pureutua enemmänkin, joten saan näistä varmasti lisäintoa ja -aiheita jatkossa.

Tähän väliin kuitenkin lupaamani ensimmäiset kokeilut Turusta löytyneen Zara-rips-Demeulemeester-off-liivin kanssa.

387_8794.JPG

Ohut, harvinaisen hyvinistuva "off-white" t-paita Selected Femme (tätä mallia pitää hamstrata lisää!).

387_8792.JPG

Musta Dub-a-Delik -paita on harvoja printti- tai musiikkipaitojani. Tällaisia ne minun mielestäni ovat parhaimmillaan, tyypeiltä itseltään ostettuja, pieniä hyviä juttuja mainostavia. Support your local graphic artist.

387_8793.JPG

Lindex-farkut kirpparilta, Tärkeän henkilön takapuoleen kirjoittama Bad tekee näistä korvaamattomat!

387_8784.JPG

Mulla on erityinen suhde vuorettomiin nahkasaappaisiin, eläköön epävakaat kesäsäät, jotka sallivat paljaat sääret saappaissa! Näistä kirppisbootseista tulee etsimättä A. Pallenberg mieleen.


387_8797.JPG

Lumi Accessories -laukku on täydellinen työkeikalle tai muulle reissulle, tyhjänä se on uskomattoman kevyt.

387_8790.JPG

Kokeilin Piretin innostamana, miten punainen huulipuna toimii päivetyksen kanssa. Näistä ei paljoa erota, mutta pidin vaikutelmasta.

387_8785.JPG

Paita kuin paita, tämä liivinretale tekee siitä Asun (mun ongelma kesäpukeutumisessa on just se, että puuvilla puuvillalla - vaikka pelkka teeppari/toppi ja farkkushortist, on jotenkin niin alastoman oloinen viritys). Vakuutan, ettei tätä liiviä nähty täällä viimeistä kertaa...

387_8783.JPG

387_8780.JPG

387_8795.JPG

Niin ja hei! Uusi bändituttavuus Vivian Girls kiilasi heti kesän 09 ygössuosikkien joukkoon. Tytöt vaikuttavat New Yorkissa ja kuulostavat Lushilta -91, aijjai.