Iso kiitos vielä kaikille lukijoille, jotka ilmoittivat olemassaolostaan palattuani breikiltä - ja teillekin, jotka ette ilmoittaneet. Muistutan vielä, että (swim)suit issuesin kelkkaan sopii hypätä Sosiaalisen Mediankin puolella. En tiedä, onko siitä sitten "faneille" mitään iloa, mutta mulle on.

Tarkoitukseni oli tänään jatkaa kukkahousuisten asukuvien linjalla, mutta haastatteluhomma siirtyi ja minä katsoin parhaaksi laskostaa kukkahaalarin takaisin kaappiin odottelemaan parempia aikoja. (Tammikuussa tuntuu aina hauskalta käyttää "kesävaatteita" villavällyjen vastapainona. Talveen ne kukat paremmin sopivatkin.) Kotitoimistossani esiinnyn ao.kuvan asussa, olen esiintynyt lähes koko syys-talvi-kauden. Äitini ilmeisesti olettaa lapsestaan suuria, niin paljon kasvunvaraa villatakissa ja -sukissa on. Onneksi ne ovat myös sataprosenttista villaa, ja 100% pure love.

Kuvasta ei näy, mutta mulla on tukka MELKEIN yhtä hurmaavasti hapsuilla kuin Proenza Schoulerin mallilla! Kuvat pre-fall 2011 mallistosta (eli syssymmältä?)napattu Styledevililtä, mutta hameiden puolisäärihelma, oranssi ja tosiaankin ne pikkukuviot viehättävät just nyt.

Samoin bleiserit ja epäsymmetrisyys, mutta pitkiin bermudoihin en kehoineni taivu. Hyvä kun nyt kauhean urakoinnin jälkeen sain verkkokauppahalvennuksista hankittua lupaavan oloiset pitkät housut. Rakastan housuja, mutta vihaan niiden sovittelua, eikä kaupoista tahdo löytää riittävän villaisia ainakaan sopuhintaan. Odotellessani, mitä postipoika tuo, lausun mielessäni runoa "Dear Mr Kris van Assche, please work wonders with my ass".

Musiikillisesti pysyttelemme myös ajan hermoilla, ellei peräti ihan etujoukoissa. Siinai on kasa Joensuu 1685, Zebra and Snake ja Äänijännite -tyyppejä, joiden tuottamaa surinaa pääsee ensi kerran nauttimaan livenä 22.1. Korjaamolla. Sinne siis kaikki, helmat puolivälissä pohjetta ja tukka takussa!