Synttärihulinointi senkun jatkuu näillä huudeilla! Tänään arvokkaasti ikääntyvien joukossa on Tärkeä Henkilö (jota emme tänä merkkipäivänä nimitä MUHVIKSI. Hups.), joka on tuonut mun elämään mittaamattomasti iloa viime keväästä saakka. Kiitos ja onnea!

Juhlan kunniaksi vastaan Mintulta ja Anzilta tulleeseen "neljäs kuva neljännestä kansiosta" -haasteeseen - paitsi että vähän väärin: Mun kansiot on väärällään täällä jo nähtyjä blogikuvia, ja muuta julkaisukelpoista mun koneella ei oikein ole. Henkilön nätti naama toki näkyy kuvissa useinkin, mutta arvostakaamme pojan miehen yksityisyyttä (kunnes onnistun taivuttelemaan sen poseeraamaan täällä hehe!).

No mutta siis, jonkun kansion ehkä neljäs kuva on järveltä, jolla olen Henkilön kanssa tehnyt kuluneena vuonna luontohavaintoja (!) ja pussaillut hämmentävän paljon.

1233091703_363_6316.JPG

(Kuvahaastan seuraavat "neljä": Anu, Maire, Stella, Aya ja Petra ja ne, keitä ei vielä ole haastettu!)

Pyydän hartaasti - ovella kolkuttelevan kevään, romantiikan, poikien, tyttöjen, ja yleensäkin kaiken sellaisen ihanan nimissä - niitäkin jotka ei ikinä, kerrankin kuuntelemaan tän laulun!

El Perro  del Mar - Hello Goodbye