Olin hirmuisen itsetyytyväinen grungemuori tämän päivän vaatetuksessani. Normaali-ihminen ei kenties kilju peilikuvalleen "GENIOUS!" puettuaan flanellinutun kukkahousujen päälle, mutta minäpä saatoin tehdä niin. Mulla oli olo kuin 60-lukulaisella kuvanveistäjänaisella, ja semmoinen olen aina halunnut olla.

Isosiskoni sanoi vaalikahveille tullessaan, että älä välitä, mäkin pukeudun himassa aina kaikkiin rönttöihin.

Aiemmin äänestyskävelyllä tapaamani naapurin poika puolestaan sanoi, että aijaa, mä luulin eka että sieltä tulee joku tosi tyylikäs ihminen. No, olihan mulla päässä korruptiolahjana saadut The Local Firm -aurinkolasit.

A house is not a home ilman Adidas-taulua ikkunalla! Arvotaide by Vilunki 3000 ja anonymiteetin suojissa viihtyvä "Sprayboy". Kaivo-verhot 70-luvun Marimekko-tuotantoa, oi noita kadonneen laadun aikoja.

Viherkasvi lattialla kaipaa uutta, isoa ruukkua. Puutarhahanskat ostin jo. Kuvasin myös käytännöllisen kameratelineeni.

Muutenkin oli hyvä päivä (aina vaalituloksen selviämiseen saakka). Lainatakseni Facebookin statuspäivitystäni: "(Nimimerkki Sugar Kane) tuntee kasvaneensa ihmisenä: Näki äänestys-ja pullanhakukävelyllään kuhertelevia, hyvin tuoreen (etten sanois eilisiltaisen) oloisia pariskuntia käsikädessäkävelyllä, ja on kuunnellut kahden rakkaan ystävättärensä kertomuksia orastavista romansseista. Ei kuitenkaan tunne normityyliinsä katkeruutta ja kateutta, vaan lämmintä iloa toisten onnesta!"

(Flanellipaita Indian Summer -vintagea, kukkahousut äiti-vintagea, uskolliset talvilenkkarit Carin Wester. Taidanpa pukeutua huomiseen, ihan uudenlaista jännää ja jopa luovaa puuhastelua sisältävään työpäivääni samoin!)