Nyt olis kuulkaa MIESASIAA!

Olen nimittäin "inspiroitunut" eli vaaninut eye-candya oikein urakalla jo aiemmin mainitsemassani The Fashionisto -nimisessä miesten muotiuutisiin, miesmalleihin, valokuvaajiin ja miesten kokoelmiin keskittyvässä, hurjaa tahtia päivittyvässä blogissa. Suosittelen, sen linkeistä pääsee tosi kiinnostavien kuvaajien töiden äärelle.

Noin yleisesti ottaen, pidän tavasta, jolla miehiä/poikia (huippu)muotikuvataan. Ehkä kuvaajat, muotitoimittajat, mainostajat antavat poikien "oman" persoonan, herkkyyden ja rosoisuuden näkyä enemmän kuin tyypillisimmissä naiskuvissa? (Puhun nyt siis ns. laadukkaammasta muotikuvasta, Anttilan katalogit ja perusnaistenlehdet, joissa miehet ovat lähinnä lihaksikkaita statisteja, ei mua puhuttele sen vertaa, että viitsisin sanoa asiasta mitn.)

Ainakin monissa The Fashionistosta bongaamassani kuvassa poijjaat paitsi kiiltelevät kuin perhonen (jopa tupakki suussa), myös näyttävät siltä, että niissä on jotain muutakin kuin nätti naama. Katsoja kiinnostuu, mitä tyyppejä ne oikein on, mitä ne tekee (ja juu, tiiän kyllä mitä neljännen kuvan Gareth Pugh tekee).

(Kaikki kuvat via The Fashionisto)

guntars.jpg

diorhomme2.jpg

gellerlevis1.jpg

garethpugh.jpg

florianbirdcage2.jpg

Silmänruokaa ja tekeviä miehiä on onneksi kotinurkillakin. Niitä ja niiden t-paitoja pääsee diggailemaan Vintage T-Shirts -blogissa. Bloginpitäjä Mikolla on itselläänkin us-ko-ma-ton kokoelma, lisäksi blogi ottaa vastaan lukijoiden t-paitakuvia ja -tarinoita! Tällä kertaa toivotaan erityisesti skede-paitamateriaalia. Sugar Kane arvostaa (ja muistuttaa, että myös mun rakenteilla olevaan Lukijan tyyli -osastoon saa hyvät herratkin lähettää kuviaan. Free for all!)!

Eräs tuore miesbloggari ennättikin ilmoittautua kommnttiboksissani. Vakosamettihousuinen mies paalutti tyylipyrkimyksensä Yves Montandilla, dix points!

Tarkkailun arvoinen on myös Stellan esiinnostama, stailin pariskunnan pitämä Issues!

Huomautus tuoreille lukijoille/muille, joille kategorisointini on jäänyt "hiukan" hämäräksi: suosittelemani tyyli- ja muut blogit löytyvät paitsi omilla nimillään vasemman reunan palkista, myös kategorioista  I love you baby, yeah, you're superfine ja/TAI There's more to life than books you know, but not much more, not much more. Miesten tyyliasioista taas horisen kategoriassa Will nature make a man of me yet? (Tervetuloa sumean logiikan blogivaltakuntaan...)

Sitten vielä: Yksi tamperelaisista lempikaupoistani, ruotsimuotiin keskittynyt Gallant Clothes palvelee näköjään netissäkin! Tästä, ja Kim Gordonin shortsityyleistä, innostuneena julkaistaan nyt vielä pari kuvaa meikäläisestä Whyred-shortseissa ja omatekoisessa nahkakorussa, meikäläisen mustelmaisia koipiahan ei olekaan täällä nähty yhtään liikaa...

382_8243.JPG

382_8251.JPG