Lähipäivinä, alkaen TÄNÄÄN pitäisi ilmatieteen laitoksen mukaan vihdoin alkaa kesän ja helteiden.

Sen kunniaksi, ja osoituksena siitä, että olen täysin karistanut yltäni itsekritiikin viimeisetkin rippeet ja normaalin häveliäisyyden mitä näihin asukuvien postaukseen tulee, aurinkoisia maallahillumiskuvia viime sunnuntailta:

1750484.jpg


1750466.jpg1750472.jpg

1750485.jpg

1750499.jpg

Puuvillaneuletoppi - WESC, wanha
Shortsit - nämä
Nahkasandaalit - Din Sko

Ja kyllä, nyt on reiden lisäksi tarjolla varttuneen neiti-ihmisen kainaloa, vatsaa ja kiiltävää naamaa - ja pilkottaapa siellä paidan alla ihan aito nännikin! Toimikoon tämä nyt osaltaan mun jälkijättöisenä kommenttina tyyliblogeissa kevväämmällä riehuneeseen kiintoisaan keskusteluun, joka sivusi myös sitä, millainen seksuaalisuus on muotikuvissa ok. Minusta hyvää, kaunista ja mieltäkiihtavaa ovat luonnolliset asiat, kuten vaikkapa luonnotilaiset tissit ja niissä useimmiten mukana tulevat nännit, pelottavaa ja luotaan työntävää taas puolestaan nukkemaisen pyöreäksi topatut, kaulaan asti push-upatut todellisuudesta vieraannutetut teollisuustissit. NIIN!

Kauniina kesäpäivänä on hyvä kuunnella Skoonen kuninkaita Bob Hundia, joiden laulaja
Thomas Öberg vasta ihku-pihku onkin, niinkuin noin yleensäkin ovat kapeakasvoiset isonenäiset hoikkalanteiset miehet, joilla on tanssimuuvit hallussa (terkkuja!), var god och kolla:

220px-Bob_hund.jpg

(Jag skulle hänga med, JA!!!!)

Tutustumisen arvoinen on myös bobhundin kaveri, maailman sympaattisin, eklektisin ja tyylikkäin
DJ Playboy Marse aka Marcus Törncranz.

Ps. Osaisiko joku Vuodatus-taitoinen ihminen kertoa mulle, että mihin mää tungen sen Google Analytics -koodin? Näiden tissi-postausten jälkeen ois meinaan kiva tietää, millä hakusanoilla jengi tänne tulee.