Tänä alkuviikkona puolivirallinen unikeko arvostaa mm. seuraavia:

1) Turku Modern -t-paita

391_9176.JPG

Loistoprintti, loistoistuvuus! Vihdoin poikapaita, jota ei tartte edes tuunailla!

(Ajattelin muutenkin loppukesän hakea innoitukseni 12-vuotiaiden poikien lookeista. Ne kesät lapsuuden ja varsinaisen teiniyden välillä, kun vielä voi käydä mato-ongella muttei tarvi liittyä pärinäpoikiin. Hengataan parhaan kaverin kanssa vähän outsiderina. Vanhemmat uskaltavat jättää jo pariksi yöksi yksin, valvotaan vähän liian pelottavia kauhuleffoja katsoen ja käydään tosi paljon uimassa. Jalat ja t-paidat ovat tosi isoja, nenällä pisamia ja silmälasit.)

391_9177.JPG

Näitä saa vielä Turuust Butik-B:sta ja Helsingin Lifesaverista, SUOSITTELEN! (Mallilla on yllään miesten koko M. Malli on myös päättänyt suhtautua sinelmiinsä body artina - kertovathan ne eletystä elämästä. Ehkä nämä vertautuvat parhaiten graffiteihin - molempia vaan ilmestyy paikkoihin, joihin ei olis niin väliksi.)

2) Youth vs Future SOAKED -höyhenkorut

yvsf-1.jpg

Itse Jannin ja Lauran yhtäaikaa esihistoriaa ja tulevaa henkivien korujen lisäksi bloggarisuosikkini, muodillisesti superlahjakkaan Indien ottamat mallistokuvat ovat parasta vähään aikaan! Nuorisossa on tulevaisuus, ja lähitulevasiuudessa minäkin saan oman höyhenkaulakoruni. (Puen sen luultavasti poikapaidan ja farkkushortsien seuraksi, how demeulemeester is that!)

Tilaaminen ja hintatiedustelut onnistuvat Cool Cupcake -blogin kautta.

(Stellakin ehti jo innostua näistä. Hyvä niin, suomalaisilla nuorilla tai vanhemmillakaan korutaitajilla ei voi olla liikaa nostetta.)

3. Tuliaiskengät

391_9182.JPG

Mun isä löysi nämä Riian Zarasta!!! Huhut ovat totta, henk.koht. stailistini on kohta 61 täyttävä ilmavoimien evp-upseeri!

391_9183.JPG

391_9184.JPG

4. Fiksut muotiblogit

Kahlasin pitkästä aikaa urakalla Cathy Horynin kirjoituksia New York Timesista. Erityisen akuuttia luettavaa siellä frouvan näkemykset lamasta ja sen vaikutuksista muotiin, etsikää ja innoittukaa.

Tällainen minulle uusi tuttavuus kuin Nueve Musas vaikuttaisi aika pitelemättömältä arkistolta kaikille muodin historiasta kiinnostuneille!

(Joku tykkää mustakin, Me Naisten blogivinkit linkkaa tänne! Kiitos ja kumarrus.)

5. Pulpin Babies-video

(Itseasiassa olen kuunnellut maanisesti viimepäivät Freaks-, Intro- ja His'n'Hers-levyjä.) Alkuperäisestä videosta taitaa olla peräisin suurin osa tämän kesän tyylipäähänpinttymiäni: Oranssi väri, leikkipuvut, shortsit, hurjat likat ja kaidat pojat (noi viimeksi mainitut tosin eivät mene muodista koskaan). Videon hillitön spoken word -versio ohessa, alkuperäisen stygen voi kuunnella vaikka Spotifyssa.