Kaiken blogeissa velloneen muijat ja media -jaappauksen keskellä kehotan kaikkia lukemaan, miten Poverty Deluxe -blogin ihana Jaakko tarttui jäljittelemättömään tapaansa "muodin mieskuvaan". 

Minä taas tartuin helposti jäljiteltävään tapaani tähän Stil In Berlin -blogin Maryn Reykjavikissa ottamaan kuvaan.

Jotta tämä ei menisi aivan ulkomuodilliseksi, seksistiseksi kuolaukseksi, kehotan kaikkia mieslukijoitani - joita on nk. reaalimaailmassa suoritetun tarkistuslaskennan mukaan AINAKIN KUUSI KAPPALETTA! - pukeutumaan villanuttuun ja hattuun. Aion tehdä niin itsekin. (Ei tietenkään haittaa, jos sattuu olemaan nuoren Clint Eastwoodin näköinen. Käsityöammatti on plussaa. Voi elämänkevät.)

(VUK-yhtye muuten keräsi juuri kolehtia päästäkseen Islantiin. Mulle riittäisi pelkkä menolippu. Jos nyt jokainen lukija laittaa sopivaksi katsomansa summan tililleni -numeron saa meilitse - mulla on kohta kasassa ainakin 8 euroa! Uskon, että matkani Gregin luokse satujen saarelle parantaisi meidän kaikkien elämänlaatua!)

Kirjoitin pari vuotta sitten aiheesta, millainen olisin, jos olisin mies. Aika paljon samanlainen varmaan kuin nyt naisenakin, paitsi tietenkin hiton hyvännäköinen, armoton tyyliniekka, mielettömän mukava jätkä ja aivan helvetin kova...

Maritta Kuulan teos Suuri taivas kuvaa parhaalla mahdollisella sitä kutkuttavaa tunnetta, kun oikeasti ihastuu - siellä nk. reaalimaailmassa siis... Jopa minä muistan, että tämmöstä se on: "Silloin näen sen kiiltävän pojan joka kiiltelee kuin ois pala kultaa, tullut jostain kauempaa, jotain outoa ja vierasta." Hei liisat, älkää tönikö, vaan antakaa ihmisten olla ujon onnellisia!