Fiksu ja tyylikäs Nei Green Life for a Fashion Freak -blogista haastaa kaikki pitämään järjen kädessä huomenna alkavilla Stockmannin Hulluilla päivillä.Hienon bannerinkin on Nei värkännyt!hullutbanneri.jpg

Oma hulluuteni (onneksi?) manifestoituu muilla areenoilla kuin tavaratalojen alennusmyynneissä (olen varmaan vääränlainen nainen, mutta mua ei KIINNOSTA esim. sisustustavara, astiat eikä oikein kosmetiikkakaan, etenkään kun niitä myydään läjäpäin ja kaikille samaa. Mä en halua kotiini juttuja, joita kuka tahansa voi samasta tavaratalosta noin vaan ostaa, tietteks.).

Hulluista päivistä selviän yleensä seulomalla vaatteiden mallikappaleet. Muutenhan siellä myydän niiden "omia merkkejä" elikkäs bulkkiroinaa, melkein normaalihintaan. Ihan samoin kuin muissakin alennusmyynneissä kannattaa miettiä, mitä tarvitsee/Haluaa/vaatekaapista puuttuu. Mä esim. TARVITSEN neutraalin värisiä neuleita, NILKKURIT ja talvitakin. En tarvitse Global Sport -merkkistä pinkkiä pikeepaitaa, vaikka niitä on varamsti tarjolla vino pino. En kaipaa muutakaan lafkan mainoslehtisessä mainittua - en mä halua, että mulla on sama Filippan mekko kuin kaikilla muillakin. Tietty kannattaa katsella normaalisti haaveen tasolle jääviä juhlakolttuja yms, mutta kaltaiseni musta-harmaan yksinkertaisen ihmisen kannattaa niissäkin muistaa, missä viihtyy. "Edullinen" ostohinta ei tee vaatteesta jälkikäteen mukavampaa käytettävää.

Suositeltavia ajankohtia hullutteluun ainakin Tampereella on paitsi huomisaamu (JOS on aikaa eikä ihmisviha vaivaa), myös illat ja yllärinä lauantai - jengi on jo ehtinyt palauttaa ne mallikappaleet jotka eivät ihan sopineetkaan.

Tsemppiä ja jäitä hattuun itse kullekin!

(Otsiko biisiä ei löytynyt Youtubesta, niin laitetaan Stereo Totalin Supergirl, sillä aika ihmetyttöjähän tässä ollaan!)