Tällä hetkellä tuntuu, että parasta pukeutumisinspiraatiota saan tuttavapiirini nuorilta miehiltä. Joitakin päiviä sitten kohtasin herra J:n, jonka olemus on täydellisen luonteva Rick Owens- tai Marjan Pejoskimainen urbaani soturi: valuvia linjoja, kiinnostavia kerroksia, eikä pätkääkää yliyrittämistä. Toinen tuttavani herra R. taas grunge-kerrostaa pitelemättömällä tavalla: Haaltuneen flanellin alle batiikkivärjätty, kukallinen tai leopardikuvioitu paita - ja jalkaan koko hässäkän skarppaavat kapeat, teräväkärkiset nahkakengät. Nuoriherra H. taas hallitsee kapean siluetin ja puvuntakin yhdistämisen Trainspottingin Rentonilta lainattuun hiusmuotiin.  

Mitenkäs tämä sitten aktualisoituu hyvin PITKÄN nuoruutensa keski- ja myöhäisvaihetta elävän ujon neiti-ihmisen habituksessa? No sillätavoin, että puin mesh-bodyn päälle myyränvärisen puuvillatopin ja roikkuvan neuleen. Jaloissa päivästä illasta riippuen satiinihousut tai batiikkileggingsit ja nahkahame. Väitän, että valokuvien ulkopuolella tää toimi aika kivasti...   

(Kai sitäkin voi pitää skarppaamisena, kun kengistä kuluu TAAS kantalappu ja kulkuani säestää iloinen metallinaulan kilkatus? Youth vs. Future -korukin kärsii sulkasadosta, onneksi kiva Laura lupasi lähettää täydennystä...)

(Tyylikästä herra H:ta voi muuten väijyä Ka So Re -duon keikoilla. Suosittelen yhtyeen musiikkia lämpimästi.)

Maailmasta eivät ilmeisesti ihanat parivaljakot hetkeen lopu: Charlotte Gainsbourg ja Beck julkaisevat yhteislevynsä ihan kohta. Nauttikaa maistiaisista!

EDIT: Unohdin mainita, että löysin videon Fall To Sorrow -blogista, kiitos Esa! And I first learned about the whole Charlotte/Beck business ages ago from Radio Helsinki's Nick Triani, so cheers to you, mate! I hope you're still reading...

Charlotte Gainsbourg - Heaven Can Wait from Charlotte Gainsbourg on Vimeo.