Olen jo pitkään tiennyt, ettei minkäänikäisellä tytöllä voi olla liikaa poikaystäviä. (Tai ystäväpoikia. Eikä tyttöystäviä. No, ylipäätään kunnon ystäviä. Ja tarviihan tietty miehetkin niitä. Että tällainen selkeä statement tälläkin kertaa.)

Koska tämä blogi keskittyy materiaalimaailmaan, esittelen uusimman vaaterakkauteni. Se on väljä jakku viime vuosikymmeneltä, ja jopa meidän äiti osaa nimittää näitä bleisereitä nykyään poikaystäväjakuiksi! (Muita poikaystäviähän mulla on jo farkkupuolella, eikä unohdeta Vallankumousta, hetkeksikään.)

100_0728.JPG

100_0731.JPG

Todellisuudessa Pola-merkkinen villasekoitebleiseri ehti roikkua "Jotain tarttis tehrä" -naulakossa viime tammikuusta, vasta nyt sain siitä olkatoppaukset irti - ne olivat katsokaas vuorikankaan alla, joten piti ratkomisen lisäksi OMMELLA.

100_0730.JPG

Puin takin Selectedin harmaan t-paidan, Lindexin farkkujen, Ril'sin kenkien ja sen sellaisten seuraksi mennessäni vihdoin tapaamaan Solutasolla-blogin mahtavaa Elsaa. Miksi tapaan uusia hyviä tyyppejä aina JUST ennen kuin ne muuttavat jonnekin "Ouluun"?

100_0732.JPG

100_0736.JPG

100_0734.JPG

Tästä kaikesta ja päivän biisin nimestä huolimatta suorastaan puhkun intomieltä, toivottavasti tekin!