..eikä oikeesti ole sitä rahnuakaan. Jos olis, poistaisin Acnen alennusmyynnistä pölyisen purppuraiset Beatit saman tein, niin kauan ne ovat mun nimeä huudelleet.

43012009134152428218151_L.jpg

No, himottava tavarahan ei täältä babylonista hetkeen ole loppumassa, jatkan siis DIY-harjoituksia. T-paidasta tai parista pitäisi nimittäin muokkaantua jotain, joka muistuttaa tätä Ann Demeulemeesterin olkapääihmeellisyyttä. (Kuvaa klikkaamalla pääset ihmettelmään tarkempaa, tämän riemun tarjoaa Yoox.com - jossa sielläkin on alku-ale.)

Uhreiksi päätynevät Rikan ihana luonnonvaalea t-paitamekko, jota en vaan osaa pitää sellaisenaan, ja GT:n batiikkiteepaita, jonka oranssi on kovasti demeulemeesteriläinen.

383_8332.JPG

383_8333.JPG

Jumalaisen nahkatakkini vetoketjuissa roikkui hassut hapsut, niissä on selvästi ainesta Revolution is My Boyfriend -korulabelini vauhdilla laajenevaan valikoimaan!

383_8334.JPG

Acne's dusty purple Beat-sandal/booties are on sale, but still sadly out of my reach. However, one is never too poor to DIY, I'm gonna turn some old t-shirts into creations of demeulemeesterian magic! Or something. I'm also into leather jewellery. Brand name's "Revolution is My Boyfriend"!