Olen etsinyt täydellistä pitkää, kapeaa hametta puolihuolimattomasti jo jonkin aikaa. Puolihuolimattomasti siksi, että oletin täydellisiä leikkauksia ja materiaaleja löytyvän vain suunnasta Ackermann-Demeulemeester-Owens, ja mestaruussarjan tuotoksiin ei suomalaismedian freelance-liksoilla aina ihan ylletä. Edullisemmissa taas on yleensä vikaa materiaalissa, leikkauksissa tai helman pituudessa, ellei noissa kaikissa.

Sitten ihmeellinen tapahtui, ja löysin nettioutletin jämäeristä oman kokoisenani Rick Owensin pitkän, silkki-puuvillasekoitteisen beigen hameen. Hinnasta oli otettu - henkistä johtajaani Lorelai Gilmorea lainatakseni - "67 000 per cent off!", joten heittäydyin tilaamaan.

Paketista kuoriutui juuri niin ihana asia kuin pitikin. Minusta taas kuoriutui paljon normaalia pidempi ja kapeampi hahmo.

Ensitöikseni yhdistin hameen tietenkin halpis-college-paitaan. Helma laahuksineen riittää maahan asti Zaran piikkikorkojenkin kanssa, niinkuin pitikin.

Sitten vaan rohkeasti kertomaan, rakkaat lukijat, mitä te olette mielipuolta! Saa ehdotella tälle käyttötapojakin.

Sen ainakin tiedän, että tässä hameessa on hyvä hiihdellä kohti (epätoivoisen ?) rakkauden kevättä 2010, Riston soidessa niinkuin aina.