Eilen eksistoin Turussa. Lounastin ja punoin juonia ihanan Annan kanssa ihanassa Mami-ravintolassa. Käykää siellä ainakin perjantaisin, jolloin tarjolla on AIVAN IHANAA maksaa. Veriarvot kerralla kuntoon!

Turku on tulvillaan kaikkea ih... maht... eikun IHANAA. Televisio-kaupassa olisi myynnissä täydellinen parka talven tuiskuihin. Napapiiri Jeansin takkiin on käytetty Ruotsin armeijan pomppaa ja pehmoista tekoturkista. Valitettavasti kotomainen kierrätysdesign maksaa alennusmyynnissäkin enemmän kuin laadukkaasta journalismista à la mademoiselle Kane ollaan halukkaita korvaamaan, joten takki jäi VIELÄ odottelemaan parempia aikoja.

(Täytyy ottaa lisää selvää tästä rovaniemeläisfirmasta - ja jos siellä ollaan halukkaita lahjomaan eteläinen muotibloggari, I'm more than willing!!!)

Galleria B:ssä tapasin ________(arvaa adjektiivi!) Elinan ja Jaakon! Ja näin taidettakin.

Bar Alvarissa ehdin VIHDOIN keskittyä ottamaan vessanpeiliportretteja itsestäni.

Kaiken tämän tein pitkät kalsarit jalassa.

(Hurjan napakat ja ennenkaikkea riittävän pitkälahkeiset/-vyötäröiset Monki-leggingsit Mintun kaupasta, suosittelen!)

Zaran merinovillatakki on paras valinta alkusyksyn vaihteleviin säihin - lämmittää kaupunkijuoksijaa viimoissa, toisaalta ei jää hikisen nihkeäksi silloinkaan, kun aurinko lämmittää. Päivän asuan ainoa miinus: uskollisten Bullboxer-nilkkureiden pohja halkesi lopullisen oloisesti - mun lienee PAKKO hankkia ne Whyredit Gallant Clothesista, "voi voi".

Belle&Sebastianin Simple Things on soinut täällä sata kertaa - ja soi vastakin.

Ps. TÄNÄÄN kaikki Tampereella a) Niagaraan katsomaan Fonal-levylafkan videoita, b) Telakalle ja c) Klubille!