Juhlin tänä keväänä huomattavaa merkkipäivää. Näkökulmasta riippuen olen kaksi kertaa 18, tai melkein vanhempi kuin prinsessa Diana IKINÄ. On siis aika kääntää katseet kunnialliselle, hillityn tyylikkäälle ikäneidolle sopiviin arvokoruihin.

Sellaisia ovat esimerkiksi nämä Ana Escobarin punos/letitys/piiskakorut. (Via A shaded view on fashion)

Simppeleiden hopeakorujen romanttisväritteinen henkilökohtaistaminen populaarikulttuurista lainatuilla kauniilla lausahduksilla tuntuu olevan Etsy- ja blogimaailman kuumimpia juttuja. Omakin kivisydämeni läikähtäisi iloa, jos joku tärkeä ihminen lahjoittaisi sormuksen, johon on kaiverrettu "Dorka". Vielä jos saisi oheen äänikortin nuoren Jörn Donnerin lausumana. (Kablamindustriesin sormus via Kingdom of Style). (Rakkaat ystävät, toi ei edes maksa paljoo!)

Näille molemmille tosin on tulossa kova kotimainen kilpailija: näin lempikaupassani Indian Summerissa ennakkovilauksen piiskateeman ja sormuksen yhteensulautumasta, kohta toivottavasti näette tekin.

Tahtoisin myös toukokuussa ilmestyvän Beastie Boysin uuden levyn, skeittilaudan ja olla yhtä siisti kuin Katharine Hepburn.

Odotellessa harjoittelen pystyssä pysymistä ja pomppimista ilman lautaa, soundtrackina Ill Communication -kasetti, jonka yksi "Lasse" unohti antiikkiseen ministereolaitteeseeni n. 13 vuotta sitten.