Kesä on jatkunut kohdallani (ihanan) kiireisenä - olen lähinnä kirjoittanut, kuvausjärjestellyt ja kierrellyt kaupunkia. Tuntuu, että nyt eletään parasta Helsinki-kesää naismuistiin. Suuri kiitos siitä kuuluu aktiivisille ihmisille, jotka ovat luoneet kaupunkiin ihan uudentuntuista elämää - hyvänä esimerkkinä vaikkapa Kalasataman Konttiaukio graffitiaitoineen, Ihana-kahviloineen, keikkoineen ja konttigallerioineen. We are Helsinki -lehdessä on mun juttu aiheesta, tehkää hyvin, lukekaa ja käykää väijymässä vähintään Tuntemattomien kontin seuraava näyttely! 

Tyyliblogini on nyt neljä vuotta vanha. "Tyylissäni" ei kylläkään tapahdu hirveästi, olen keskittynyt mahdollisimman viileänä pysymiseen - siis väljiä, luonnonkuituisia vaatteita väljien, luonnonkuituisten vaatteiden seurassa. Tavoilleni uskollisena olen tehnyt hankintoja alennusmyynneistä, viimeksi hiukan pronssinhohtoisen, ryppyiseksi käsitellyn silkkisen t-paidan yhdeltä kotimaisista lemppareistani, Gilles et Dadalta. Heidän Albertinkadun liikkeessään tulee aina hyvä mieli, jo pelkästä estetiikasta, palvelusta puhumattakaan. Suosikaa rakkaat ihmiset näitä paikallisia ihanuuksia! Väijykää edes heidän blogiaan.

En ihan mahtunut kokonaan näihin "tunnelmallisen utuisiin" kuviin. (Oli ilta, unohdin laittaa valot muualle kuin eteiseen.) Iso sormus on Weekdaylta, haarukkasormus vanha tuttu Lauraselta, koko kesän luottohousut Ril'siltä, ilme antaa ymmärtää, että jonkunlainen loma alkaisi freelancerillekin olla paikallaan...

Ennen lomalle lennähtämistä vietetään Flow-viikonloppu. Diesel Garagessa soittaa kasapäin bloggareita ja uskottavia muotihenkilöitä - esim. Daniel Palillo, Minttu Vesala, Samu-Jussi Koski, Maria Veitola - ja mää. Perjantai-iltana klo 22-24 Harri "Håkan Tyg" Kangas ja minä tanssitamme kansaa teemalla Grrrls rule! Tulkaa moikkaamaan!