Jokin aika sitten oli puhetta, että alan julkaista myös teidän lukijoiden kuvia ja kuvailuja asuistanne ja inspiraation lähteistä.

"Thank you for being a friend!" -sarja käynnistyy N.Y.T. ihanan ja ahkeran kommentaattorini Vimpsin kuvilla ja jutulla! Vimps on juuri niin tyylikäs kuin hänen moneen blogiin kirjoittamiensa kommenttien perusteella toivoa voi!

Annetaan puhevuoro naiselle itsellleen:

"Tänään on taiteiden yö Helsingissä, ja minä täytin eilen 33 vuotta. Sitä päätin juhlistaa, ja menen tänään parin ystäväni kanssa tutkailemaan, mitä taiteiden yöllä voisi olla meille tarjottavanaan.

Zara_siipimekko.jpg

Asu koostuu Zaran pellavaisesta siipimekosta, Acnen mustaa mokkaa olevista gladiaattorikiiloista, uudesta Nicoli-merkkisestä viininpunaisesta nahkalaukusta (huomatkaa erilaisia mielleyhtymiä tuovat hapsutupsut!), ja gTien Riekale-kashmirhuivista. Kuvasta puuttuu Monkin musta puuvillainen neuletakki.

Nicoli.jpg

Meidän Pariisin Annalla on samainen mekko, mutta minä sain kaunottaren ylleni toisen kerran vasta tänään, vaikka ostin sen jo helmikuussa! Ei ole ollut sopivia tilaisuuksia eikä fiiliksiä. Kengät ovat outletlöytö Ruotsista, laukku 70 prosentin alesta. Huivia ei ollut tarkoitus lisätä asuun, mutta aamu tuntui
niin viileältä ja kurkku karhealta, että tarvitsin jotain mustaa ja lämmintä - ja sellainenhan jo porstuasta löytyi!

gTie_Riekale_blurrattu.jpg

Acne_kiilat.jpg

Kuvat otti työtoverini, kiitos vielä kerran Jari!"

Kiitos ja onnea vielä kerran, parhain Vimps! Stone Roses soi tänään sinulle!

Näin hienon aloituksen jälkeen otan entistä innokkaampana vastaan teidän juttujanne! Biisitoiveet mukaan...