Nöyrintä palvelijaanne haastateltiin Ellien muotiblogijuttuun muutaman suositun, tyylikkään ja muotitietoisen alan naisen ohella, kiitos kunniasta!

Juttua tehtäessä mulla ei ollut kummempaa sanottavaa "kevään trendeistä". Nyt sanoisin, että kevätihmisellä pitää olla oranssia silkkiä...

374_7445.JPG

..."krokodiilinen", nuden/perseenvärinen (termilaina Tiitiltä!) laukku ...

374_7443.JPG

...ja vaaleaa farkkua, mieluiten kaikkea kerralla.

374_7446.JPG

(Mieletön hehkuvan oranssi silkkipaitalöytö kirppismestari-Annalta, kiitos kultaseni! Henk.koht. ompelijani tekee jotain sen pääntielle, ja siitä tulee mun kevään ja kesän lempipaita!

Raahattavan tietokoneen menevä nahkalaukku PT Design, pelastettu äidin kirpparikasasta.

Farkkutakki se vanha H&M, täytyy toivioretkeillä kirppareille haaleiden 501:sten toivossa, ne olisivat täydelliset ton paidan kanssa.)

Kevät ei ole kevät ilman Bobby Gillespien julistusta: "Every sister is a star, every brother is a star!" Shine on, you crazy diamonds.

Ps. Mä en ole kauhean innokas verkkokauppa-asioija/niiden mainostaja noin yleensä, mutta kun siitä Vincent Gallosta oli puhetta, niin muistutettakoon, että herran voi tilata deitiksi hintaan 50 000 dollaria/ilta + juoksevat kulut. Vauva-ainetta siltä sais miljoonalla satsi.