Tänä viikonloppuna on tarjolla herkkua klubimuodin ymmärtäjille: Plastic Pony, joka 90-luvun alkupuolella oli synonyymi helsinkiläiselle ug-muodille, juhlii 20 vuotta sitten alkanutta taivaltaan mininäyttelyn muodossa Indian Summer -kaupassa.

Jos elitte 1990-lukua tietoisina kansalaisina, ette voineet välttyä Plastic Ponyjen performansseilta, filosofiaa ja muovimuotia yhdisteleviltä tempauksilta. Ainakin I-HA-NA Baba Lybeck pukeutui mun mielestä NO TV:n lähetyksissä Plastic Pony -vaatteisiin, ja minä, ujo maalaislapsi hiippailin heidän liikkeensä nurkilla (en muista, missä se oli, sillä eksyin kaikkialla, mikä ei ollut rautatieasema, eikä tuolloin ollut köyhällä kansalla a)kännyköitä tai b)niissä karttapalveluja).

Plastic Ponya juhlitaan Indian Summerissa tänä iltana klo 18-20 (noin), levyjä soittamassa Joona Braf, joka on osa alkuperäisiä Poneja, ja joka on herättänyt brändin henkiin uusilla vaatteilla. Näitäkin saa samasta putiikista.

Illalla tämän "alkuperäisklubikansaan" kuuluvan täti-ihmisen jalat vievät YK:n uuteen Pop-Up-klubiin ihmettelemään Siinaita (jota olen toki jo AJAT SITTEN blogissani hehkuttanut), nähdäänpä jossain matkan varrella! (Paitsi minä en näe, silmätulehdus jo kolmatta viikkoa.)