Osaisinpa yhdistää hankaliin hippavaatteisiin jotain huoletonta ja pehmeää. Niinkuin allaoleva Garance dorén kuvaama tyyppi collegea paljettipöksyihin.

leggings.jpg

Tai niinkuin mademoiselle Punky B. paljettiliivin ruutupaitaan.

2093158.jpg

(Nythän joka kauppa tuntuu olevan väärällään paljettiasioita. Itse olen niiden suhteen katkerasti havainnut, että markalla tosiaan saa markan hiostavan, muovisen ja paljetteja tiputtelevan tavaran. Laws of L1ghtista sen sijaan sais vähän isommalla rahalla nämä aiemminkin hehkuttamani Katerinaleksandrikin paljettihousut...)

1983944.jpg

Joskus kuitenkin halpa on hyvää: olisinpa tajunnut ostaa sen Henkkamaukan (!!!!!) söpön maiharin, niin sitten olisin perusfarkuissakin vähäeleinen mutta vinkeä, vähän niinkuin Jak&Jil -blogin hehkuttama L'uomo Voguen Giovanna Battaglia. (Tosin ei mulla ole niitä perusfarkkujakaan, täytyisi lähteä sovittelemaan, yäk.)

Huolisin kyllä frouvan kiiltoversionkin maihariasiasta. (Hmmm, äitini kaapista löytyisi jos ei ihan McQueenin mallistoa, niin ainakin Marimekon metallinkiiltoinen parka... Selvästi ennakkoperinnön paikka, vai mitä rakkaat lukijani.)

GiovannaBattaglia.2.jpg
  GiovannaBattaglia.7.jpg

Vielä enemmän kuin yllämainittuja kulutustuotteita, tahtoisin kuitenkin sitä paljonpuhuttua asennetta. Sellaista kuin Nina Hagenilla.