Alive and blogging! Tai ainakin melkein.

Olen haikaillut jotain flanellista ruutujuttua kauan. Täydellisiä paitoja ja tunikoita on näkynyt vain toisten ihmisten päällä, kauppojen tarjokkaissa on aina jotain vikaa. Niinpä miltei pillahdin ilosta itkuun, kun näin ompelijaystäväni (ja majataloni ehtoisan emännän) Suvin kadehdittavassa mekkorekissä jotain rusehtavanpunertavaa, pehmoista ruudullista.

Mekon matsku on ehkä puuvilla-silkkisekoitetta. Se on hurjan lämmin paukkupakkasillakin. Toisaalta, kuminauhalla kurotun helman voi hengen vallatessa nostaa törkeän korkeallekin...

Puin mekon alle supersankariasuni: Selected Femmen mesh-body on saanut seurakseen mesh-leggingsit. Selitän kaikille, jotka eivät ymmärrä paeta ajoissa, miten hienoja pintoja tiheä verkko muodostaa, etenkin puettuna ohuiden sukkahousujen päälle.

Seppo-Ljudmila on osoittautunut loistopehmoeläimeksi säiden kylmettyä.

Queen Michellekin soitti just Nirvanaa, miksi siis en minäkin.

EDIT lisäys, että on sitä tullut tehtyä oikeita hommiakin: Haastattelin Ellit-palstalle tällä kertaa Muodin huipulle -finalisteista Mert Otsamoa, toivottavasti sain juttuun tallennettua jotakin ihanan inspiroivan, luovan ja kovin nuoren miehen ajatusmaailmasta!