Toivottavasti vappunne on ollut iloinen. Omiin paniikkihäiriöisiin traditioihini kuuluu viettää tämäkin kansanjuhla hissukseen - tänä vuonna yhdistelmä kaupan sima ja toiseksi uusimman lempisarjani Sons of Anarchyn toinen tuotantokausi osoittautui onnistuneeksi.

Aivan ilman kuplia ei tämäkään viikko sujunut, kuten kuvasta näkyy...

(toimistonomadibloggarin yllä Zaran kengät ja "safarihousut" - siis sellaiset, jotka Karen Blixenillä olisi voinut olla Keniassa, paitsi näiden paikat ovat feikit ja ompeleet jo purkautuvat, buu - Irja Leimun suunnittelema, Pentikin valmistama takki - jonka nerokkuus ei näy kuvassa - H&M:n raitapaita, Lumin Supermarket bag, ja kriisitukka.)

Lumi esitteli liikkeessään uusia ihanuuksia, ainakin minä ja eräs sangen luettu bloggari taidamme olla heti heinäkuussa jonottamassa isoa, pehmytnahkaista, olalle tai käteen sopivaa kirjekuorilaukkua...

 

Em. Stella ja Stellagee kaverikuvassa!

Kiitos Lumin Brunolle ja Petralle - sekä bändikaverilleni Akille, joka valtasi juhlien spotify-dj-paikan 90-lukulaisella tyttömusiikilla, ja jonka kanssa konseptoimme tulevia kesähousujani. (Veistoksellinen persus, pudotettu haara, korkea vyötärö, vajaa lahje, yleistunnelma "Katharine Hepburn on acid", tietenkin.)

Aki ja Gareth eli Bang Shang A-Lang soittavat muuten TÄNÄÄN 1.5. Tavastian Lauantaidiskon yhteydessä Semifinalissa - kannattaa tutustua tähän mixtapeen ja rientää paikalle.

Lumilta jatkoimme KAKSITVÅn ensimmäiseen muotinäytökseen. Pokkari ei pärjää näissä hommissa, joten kannattaa käydä katsomassa kuvia näytöksestä merkin omilta sivuilta ja The door in my wardrobe -blogista! Erityismaininta Saara Kivimäen hurjista kengistä - haluan sellaiset rimpsureunaiset saappaat. 

Kaapelilla esiintyi myös Wannabe Ballerinas - tietenkin KAKSITVÅn leggareissa.

Viikon piilokuva - tunnista bloggari katsomosta!

Saaran oma tyyli on vähintään yhtä hurmaava kuin hänen suunnittelemansa kengät.

 

Aivan kuten KAKSITVÅN suunnittelijakaksikonkin.