Aiemmin mainitsemani Venäjän Voguen ja Slickwalk.comin yksityiskohtakuvasto on saanut minut vihdoin ymmärtämään ison, käteen rutistettavan laukun hienouden. Lörttö laukku toisi hankalaan juhlapukeutumiseenkin rentoa otetta.

Taidan muokata mummulta perimästäni ruskeasta tilkkunahkalaukusta jotain tällaista. Parasta on, jos laukku ei matchaa millään tavoin kenkiin.

Samalta sivustolta bongattu tiukka niskanuttura pääsee kokeiltavaksi myös hetimmiten. Polkkatukkani on ihana, mutta niin on vaihtelukin.

Myös monien harrastama läpikuultavien asioiden kerrostelu kiinnostaa. Haluaisin jotakin väljää läpinäkyvää, kuten tämä Style Bubblen esittelemä TEAMOn t-paita. Kokeilisin sitä mesh-bodynkin päällä.

Innostuin ja ennätin pitkästä aikaa purkamaan itselleni pitkähihaisen paidan. Kirpparilta löydetty Stockan silkkitrikoopaita on nyt yhtä harsoa edestä ja takaa, hihat ovat ennallaan. Silkkineulos purkautuu hurjan kauniisti ja tasaisesti. 

Hiusten hiukan kasvettua uskon ja toivon olevani melkein yhtä upea kuin Stil in Berliniin kuvattu pariisilaissuunnittelija Aurelia.

Upeista ja yksilöllisistä naisista puheenollen - hankkikaa kätösiinne juuri julkaistu Basso-lehti. Uudella tyylipalstalla HEL Looksin Liisa Jokinen kertoo tyylivaikuttajistaan ja lemppareistaan, Ulla-isotädistä John Cassavetesin elokuviin. Kirjurina toimi nöyrin palvelijanne.