Turku Modern oli just sellainen kuin festivaalin pitääkin: Riittävän keskellä kaupunkia, miellyttävissä sisätiloissa, hyvää musiikkia, kauniita nuoria ihmisiä ja aivan ihania VANHOJA kavereita (insert tähän kohtaan se Ab Fab -kohtaus kun Edina selittää assistentilleen Bubblelle jostain vanhasta ystävästään, ja B. on ihan että "Oh you mean an old, old OLD friend?" Just niitä meinaan), jotka jaksavat ns. ottaa tanssilattian haltuun.

Pätevä kansalaisjournalisti onnistui tietenkin hukkaamaan kameransa akun jo Villa Nahin keikan jälkihuumassa Blankossa perjantai-iltana, onneksi sain ikuistettua ystäväni ja Mahdollistajani Tommin upouudet ja supersiistit Vanskät.

391_9142.JPG

Suurkiitokset teille kaikille ihanille, jotka tulitte kertomaan lukevanne 'issuesia! Shout-out erikoisesti Tuhru.netin Elinalle! Kuten ehkä n. miljoona kertaa tuli hoettua, (swim)suit issues ON modernin miehen (oikeesti KAIKKI siistit kundit lukee tätä!!!) ja naisen valinta!

391_9141.JPG

391_9140.JPG

Tän näköisenä esiinnyin perjantaina. Vanhojen riepujen lisämausteena Maylta haalittu All Saintsin silkkinen ryppyliivi, ihaninta vähään aikaan.

391_9133.JPG

391_9136.JPG

Facebookin testi tiesi kerrankin oikein, minä OLEN Jarvis Cocker, katsokaa vaikka poseerauksia.

391_9137.JPG

JARVIS_narrowweb__300x383,0.jpg