Repaleiden esittely jatkuu.

390_9090.JPG

Tämä H&M:n alesta pyydetty, valmiiksihaalea t-paita aiheutti hiukan sisäisiä keskusteluja pukeutumisfilosofi Kanen päässä - olenhan melkein vannonut, etten koske teollisesti "tuunattuun". Paidan väri oli kuitenkin niin kaunis ja malli hyvä, etten voinut auttaa. Lopullisesti vaiensin kriittisemmän minäni purkamalla lisää.

391_9118.JPG

Näittekö sen runollisen Patti Smith -dokkarin, josta oli puhetta? Jos viime postauksen eläköitynyt ja elähtänyt balettidaami reivasi viimeisillä voimillaan, tämänkertainen valmiiksihaalistettu primaballerina voisikin löytyä sellaisista unohtuneista hotellihuoneista, joiden kuluneet tammikalusteet on peitetty vanhoilla valkoisilla lakanoilla ja taulut on käännetty seinään päin. Pariisissa, ullakolla.

391_9116.JPG

391_9126.JPG

Joka tapauksessa, harsoinen trikoo tuo minulle tanssitreenisalin tunnelmaa, varsinkin kun myös pillifarkut lörpöttävät Anun blogissa määriteltyyn oikeaoppisen androgyyniin tapaan. Sehän sopii työpäiväänkin, etenkin kun työnä on kirjoittaa unenomaisia äänimaisemia tarjoavista artisteista, sellaisista kuin Es.

(Otsikon kappaletta, ja koko Kesämaan lapset -albumia voi kuunnella pitää kuunnella taiteilijan MySpacesta.)

391_9119.JPG

(Työstä puheenollen, deadline-kovisteluihin on toisinaan ihan pakko vastata rouva Parkerin kuolemattomin sanoin: "Too fucking busy, and vice versa.")

391_9125.JPG

Mutta takaisin vaatteisiin: Sadepäivä, mikä ihana tekosyy käyttää valkoista nahkatakkia! Jonka naturellement olen käsitellyt suoja-aineella, ja jota muistan päivittäin paijata.

390_9099.JPG

391_9101.JPG

390_9098.JPG

KÄYTÄNNÖN HUOMIO 1: Revityt trikoopaidat voi, ne kannattaa, pestä pesukoneessa KUNHAN laittaa ne pesupussiin (mieluiten erikseen). Emme suosittele rumpukuivausta, suosittelemme hellävaraista pesuohjelmaa, jos sellainen mahdollisuus meille annetaan.

KÄYTÄNNÖN HUOMIO 2: (Swim)suit issues näyttää AIVAN JÄRKYTTÄVÄN hirveältä käytettessä Internet Explorer (numerolla ei väliä) -selainta. Mm. fonttikoot ja -värinmääritykset ovat päin sanonko-mä-mitä, ja kommenttilaatikko on häviävän pieni. Tämä ongelma on ilmeisesti sidoksissa käyttämääni valmiiseen, blogialustan tarjoavan Vuodatuksen pohjaan, enkä voi asialle nyt mitään. VAKAVASTI KEHOTAN käyttämään jotakin muuta internet-selainta - tosin niin suosittelen ihan muutenkin vaan.

KÄYTÄNNÖN HUOMIO 3: Kuunnellaan nyt sitä Esiä loppuilta ja -yö, ok?