Honey Junkien miesinspiraatiopostauksen inspiroimana ja sen kunniaksi, että blogillani on Tärkeän Henkilön lisäksi ainakin YKSI (1) ilmoittautunut miespuolinen lukija (!!!), heitän tähän nyt tällasii kuvii hyväntyylisistä miespuolisista tyypeistä. Poimittu pääasiassa katutyylisivustoilta, eli kyllä, menty on TAAS sieltä missä aita on matalin. Kuvat ovat vanhojakin joojoo.

VIIKON MIEHET

1. Viikon ranskis

gl3.jpg

Lymyilee Garance doréssa. Miten joku voi saada toimimaan ylilököt housut ja KAHDET aurinkolasit kaulukseen pujotettuna (tavallisesti vihaan yksiäkin) ja vielä sellaisen ärsyttävän tunnuslaattakaulakorun? Yhdellä kertaa? Note bien: Niukka takki ja omanarvontunteva mutta lämmin ilme.

Alla sama jamppa kaverin kanssa Sartorialistin kuvaamana.

1861741.jpg


2. Viikon ruåttalainen

1861709.jpg

Joakimin takki maksoi kuulemma kuusi taalaa, informoi Sartorialist. Joakim itse kyllä näyttää aika monen miljoonan dollarin beibeltä.

3. Viikon prätkäjätkä
08190020.JPG

Tämä heppu on oikeasti kai joku skede-kuuluisuus. Rakastan (salaa) tota kaikkea americana-rokkiroskaa: liikaa tatuointeja, farkkurotsiliivi ja bandanna! Lisää Epicly Later'dissa.

Yritin vielä löytää viikon pukumiehen, mutta en olekaan nyt yhtään sillä tuulella.

Laitetaan sen sijaan Epicly Later'dista lisää skeittipoikia!!!

4. Viikon nukkumatti

waterslidechattanoogaIMG_1820.JPG

Ooooiii!


5. Viikon MorrisseyRentouttavaa viikonloppua ja pehmeitä lakanoita itse kullekin! Uloskin saa mennä, vaikkei olis muka mitään päällepantavaa.