Täälläpäin ei ole viime aikoina paljon bloggarin omia asukuvia näkynyt, lähinnä valaistuspoliittisista syistä. Kirppari- ja äidin vaatekaappilöytöjä on kuitenkin pitkässä jonossa odottamassa esittelyä, joten päätin tarttua asiaan, vaikka sitten yleisessä vessassa ja tärisevin käsin...

2070636.jpg

2070688.jpg2070686.jpg

2070698.jpg

2070696.jpg

Pippurikuosinen villakangastakki on kirpparilöytö (Kaunotar-tuote), jonka helmaa mutsi lyhensi ja hihoja pidensi. Luonnonvalokuvassa sävyt pääsevät oikeuksiinsa. Takki on väljä ja lämmin kuin mikä.

Melkoisen täydelliset ratsastussaappaan ja prätkäbootsin yhdistelmät löytyivät myös mutsin kätköistä, second handina ostetut käyttämättömät italialaiset, joissa voisin elää ja kävellä lopun ikääni.

Ronskia nahkaa on myös ennakkoperimäni laukku, merkkiä Adex. Tässä kulkee kaikki aiemmin mainitsemissani monissa rooleissani tarpeellinen, ja vähän enmmänkin. Tämän mallista kassia olen kytännyt mm. hintavilta ruotsalaisemrkeiltä, eipä tarvitse kytätä enää.

Villasekoitepoolo on Marimekon, siinä on napit niskassa, eivätkä ne sitten näy kuvassa. Paita on kummmiskin lämmin ja kaunis.

Vahingossa läiskikkääksi värjäämäni farkut ovat nyt näköjään kauheen muodikkaat, jee. Aciiiid.

Niille, jotka eivät löydä kirppiksiltä ja äitien kaapeista ihan kaikkea tarvitsemaansa, suosittelen lämpimästi vierailua Tampereen Ruåtsi-merkkitaivaassa, Gallant Clothes -vaatekaupassa Aleksis Kivenkadulla (siinä Finlaysonin alueen vieressä) (tai tuossa linkkaamassani verkkokaupassa).

Olen tainnut mainita liikkeen jo aiemminkin Koola Anna -ostoksen yhteydessä. Tänä syksynä valikoima tuntuu laajentuneen, ja oikeaan suuntaan: Dr. Denimin laadukkaan oloiset, vaan ei tyyriit (n. 60 euroa laaki) pillifarkut ainakin pääsevät tarkempaan syyniin, samoin sopuhintaiset Velourin klänningit. Kaikkein tarkimpaan syyniin kuitenkin pääsevät kokeilemani
Tiger of Swedenin platformnilkkurit, voi veljet. Keväälle on luvassa vielä erittäin kiinostavia Fifth Avenue Shoe Repairin vaatteita!

Niin paljon kuin rakastankin rutista Tampereen rieputarjonnasta, tästä en löydä valittamista. Aplodit yrittäjille Jaakolle ja Anulle (kuvassa).

Pidettäiskös tytöt ja pojat (GC:llä on vähintään yhtä maukas valikoima miesten vaatteita) tässä kuussa perinteisen ja vähän höhlän Älä osta mitään -päivän sijasta/ohessa "En ostakaan viikottaista kertakäyttövaatetta ketjuliikkeestä, vaan tuen ostoksillani laadukkaampaa tuotantoa ja paikallisia yrittäjiä" -päivä? Kun jopa Tampereella alkaa olla ihan oikeasti kiinnostavia liikkeitä, ja nyt en todellakaan puhu Gina Tricotista...

2070546.jpg2070557.jpg

2070561.jpg2070569.jpg

2070582.jpg

2070587.jpg

2070559.jpg

Dirty Boots -videota ei olekaan katseltu melkein vuoteen!