Vaikken erityisemmin etsi uutta inspiraatiota, välillä tulee vastaan ideoita, jotka kolahtavat heti. RAZOR-blogin Sissi ylisti 80-90-lukujen "pesusilkkisiä", väljästi istuvia paitoja. Olen itsekin äärimmäisen ihastunut kirpparilta löytämääni Stockmann Silkin tummansiniseen paitaan,mutten ole osannut oikein pukea sitä ylleni. Kiitos Sissin esimerkin, ymmärsin että haaremihousut ja skarpit korot ovat SE juttu.

Pidän älyttömästi siitä, miten Zaran haaremihousujen kiilto ja sini poikkeavat paidan himmeästä kiillosta. Musta merinovillatakki ja piikkarit ovat myös Zaran.

Laukuksi lainasin taas yhden äidin aarteista. Pertti Palmrothin mokkaisen kirjekuorilaukun pinta on räiskitty täyteen kiiltäviä väripisteitä - muistelen mamman ostaneen tämän (JA matchaavat avokkaat!!!) uudenvuoden kemuihin noin vuonna 1986.

Tällä kertaa laukku pääsee erään kissan puolesta järjestettäviin hyväntekeväisyysgaalaan Myymälä2:een, sekä katsomaan Op:leita Kulttuuritalolle, ja herraties minne muualle... Ihanaa viikonlopunjatkoa teillekin!