Noblesse oblige - niinpä itsensä alennusmyyntikuningattareksi julistanut bloggari hankki koko kesän mietityttäneet Ril's -saapikkaat -70% loppurysäyksestä. (Ja taas joudun tunnustamaan asioineeni syvästi halveksumassani Ideaparkissa - alennusprossat made me do it.)

Olen ihaillut samaisia nahkaneuloksisia, avokärkisiä kenkiä Meidän Pariisn Annan jalassa, mutta kaupan kolkossa valaistuksessa väri näytti väärältä, ja kenkä tuntui kaiken lisäksi lonksuvan jalassa.

Vihaan ostoshelvettejä ehkä siksikin, ettei niissä pääse tarkistamaan vaatteiden ja kenkien sävyjä luonnonvalossa. Auringon tulviessa kotilattialle näissä kermanvärisissä kaunottarissa ei nimittäin ole pienintäkään vikaa!

100_0532.JPG

Lestiongelmatkin selvisivät, kun tajusin ottaa pienemmän koon...

100_0540.JPG

Olen aiemminkin kehunut Ril's-kenkiä, tosin varauksella: Lestit vaihtelevat mallista riippuen hurjasti, ja osassa kengistä näkyy vähän turhankin selkeästi "design-inspiraation" lähde (ne tämän kesän punakorkoiset vs. Chloën vastaavat. Myönnetään, omienikin linjoissa on selkeä Chloën vaikutus - mutta kun matala pohja, pehmoinen nahkaverkko ja rohkean MALTILLINEN korko tuntuvat platoo- ja killerikorkobuumin keskellä niin tuoreilta, ensi kesänkin seikkailuja ajatellen.)

100_0537.JPG

100_0536.JPG

Ril'sin syysmallistossa näytti olevan lisää kohtuuhintaisia herkkuja, harmi, etteivät Maili-nimiset saappaat ylettyneet jaloissani riittävän pitkälle.

8_10011101FF_MAILI_webthumbnail2.jpg

JOS pystyisin perustelemaan itselleni uusien nilkkureiden tarpeen, taisto käytäisiin beigen Marjaanan ja mutaisen vihreän Katriinan välillä.

8_10007101FF_MARJAANA_webthumbnail2.jpg

8_10005101FF_KATRIINA_webthumbnail2.jpg

Onneksi mustat nauhalliset "herrainkorkkarit" lisäävät hyvinvointiani alkavanakin syksynä!

366_6626.JPG