Sillä aikaa, kun eräs täällä "toimittaa" sonnustautuneena nuhjuiseen yöpaitaan (tiedän puhuneeni viime viikolla fiksusta freelancer-pukeutumisesta, mutta se oli viime viikolla se), annetaan ihanan Vimpsin näyttää jälleen mallia, tällä erää duunipukeutumiseen. Näin hän puhuu:

"Eilisen asun idea syntyi halusta yhdistellä eri materiaaleja olevia sinisen sävyjä. Ostin keväällä ensimmäisen kerran tummansinisiä vaatteita sitten ala-astevuosien... näköjään oli jo aika.

Ruskeat nauhalliset kävelykengät päivittävät asun syksyyn ja tuovat ripauksen klassisuutta asuun.

Kokoasu.jpg

Neuletakki Share, mustikansininen ja valkoinen pellavatoppi Zara, tummansiniset farkkuleggarit Pieces, ruskeat nauhakävelykengät Vagabond, mustikansininen trikoohuivi Zara, eläinkuosiset korvakorut Pieces. Kuvasta puuttuu Zaran collegekankainen harmaa bleiseri. Minusta tuli sinipiika pieni.

Huivi.jpg

Share on käsittääkseni Sokoksen oma private label, josta minulla ei ole aiempaa kokemusta. Ostin neuletakin kesäalesta, koska muhkeat lampaanlapahihat viehättivät ja hinta oli edullinen.

Lampaanlapa.jpg

Vagabondin kävelykengät eivät näyttäneet ensin kummoisilta, mutta jalassa äärettömän kivoilta. Lisäksi ne istuvat jalkaan täydellisesti. Popot löytyivät viime viikolla Ideaparkin Aleksi 13 -liikkeestä 30 prosentin alehintaan."

Vagabond.jpg

Kiitos jälleen Vimps! Muutkin saavat osallistua (swim)suit issuesin HUIPPUSUOSITTUUN Thank you for being a friend! -sarjaan.

ps. tyylitoimittamisesta puheenollen: Oman juttuni inspiroimana julistan, ettei mulla olekaan yöpaitaa, mulla on t-paitamekko, ja muutenkin olen melkein kuin hyvin köyhän miehen Liv Tyler...