Bloggailuni tärkein tehtävä on selvittää itselleni, mikä se kuuluisa "oma tyylini" mahtaisi olla ja miten ns. trendijutut just mulle soveltuisivat. Ennen kauppaan ryntäämistä/klikkaamista haluan selvittää, mitä vajaakäytöllä olevaa, mutta yhdistelemisen arvoista kaapissa jo on - ja mitä sieltä ihan oikeasti puuttuu. Samalla selviää sekin, mikä mulla EI toimi, ja mistä voin siten luopua. Tässähän paras työtapa on öinen kekkalointi ryppyisellä lakanalla peitetyn keittiönikkunan edessä, dubstepin tahdissa!

Just nyt mua kiinnostaa läpikuultavien asioiden yhdistely - mutta mulla ei ole mitään virallisesti läpikuultavaa! InWearin ikivanhasta pellavaneule-teepaitamekosta kuitenkin muokkautui varsin pätevä, etten sanois demeulemeesteriläisesti laskeutuva toppi Fiskarsien pontevan väliintulon myötä:

1232493881_alumekko3.jpg

(graafiskuvioisista sukkahousuista tuli napakat trikoot samalla leikkelyllä!)

1232494117_käsi.jpg

Paidan helma on rypytetty ns. hengettömällä!

Pehmeänahkainen vyö sidottuna epämääräiselle solmurusetille miellyttää...

1232494289_vihrvyö.jpg

...mutta väri ei, niinpä itsetehty nahkavyö päätyy myyntiin.

Seuraava vyökokeilu sen sijaan toimii just mulla:

1232494407_vyö.jpg

Myös epäkonventionaaliset helmiasiat kiinnostavat, ensi hätään kiedon kaulaan oman viritelmän, jonka olen pujotellut taannoin kirpparihelmistä.

1232493899_helmet.jpg

Ostoslistalle menee tässä vaiheessa samanlaiset latex-leggingsit kuin Anna-Marialla! Niiden kanssa toppi olisi owenslainen mekko.

Mestari Owens ja Queen Michelle ovat kuitenkin sen verran viitoittaneet tietä, että tajuan nahkahousujen samanvärisillä nahkasaappailla olevan sittenkin loistava, haastava yhdistelmä! Ja näitähän meillä riittää. Yläkertaan lisätään se vihreä perhoshihajuttu ja käyttämättömäksi jäänyt harmaanruskea ylipitkähihainen neule.

1232494272_saappaat.jpg

1232494120_ruskpaita.jpg

Aion ehkä viettää loppuelämäni näissä Ril'sin valmistamissa perintönahkapöksyissä! 

Seuraavassa jaksossa mietimme, miten yhdistelisin luotettavan mustan slip dressin niinku reteesti ja edgysti, mutta luontevasti. Sekin kuultaa vähän läpi.

1232493423_slip.jpg