Koska kaksi viikkoa kuumeessa ei vaan ollut tarpeeksi ruffia meikälle, otin ja sairastin ruokamyrkytyksen heti perään. Kehotan kansaa olemaan varovaisia sen voileipäkakun ja muun majoneesimätön kanssa. Ulkonäön (ks. kuva, voi morjens) lisäksi tauteilu on näköjään kuihduttanut muutoin alati valtoimenaan pulppuavan mielikuvitukseni vuon, mulla ei ole mitn asiaa. Siispä rikon pyhät päätökseni (ja matkin toisia), eli pyydän jutunjuurta teiltä, arvon lukijat!

Juttutoiveet tai -määräykset rajataan koskemaan tyyliä, DIY-ideoita, ja sen sellaista muotia, omasta elämästäni en aio edelleenkään kertoa (paljon) mitään. Niin ja sen verran true to myself olen, etten palkitse kettään enkä mittään, paitsi tasapuolisella hyvällä mielellä ja lämpimällä blogikädellä.

Ai niin, sain jotain hassua aikaiseksikin: Koko talvi on tullut hehkutettua Queen Michellellä nähtyä (sittemmin muuallakin) matonkudekaulajutskaa, 15 minuutin terassilla huhkimisen jälkeen mullakin on jonkinlainen sellainen. (Aikaa olis mennyt vähemmänkin, mutta kun saksikäsi yhäti tärisee...) Aineksina kertaalleen jo leikelty t-paita, polttoaineena sanoituksiltaan mahdollisimman törkee reggae ja kesäaurinko! Fifiin tullee tarkempaa ohjeistusta, kunhan kerkeen (hei Hanna!)...

380_8054.JPG

380_8051.JPG

EDIT: Tein mustankin, takaa näyttää tältä ja yhdessä koko setti tolta:

380_8068.JPG

380_8067.JPG

380_8055.JPG