Pikkuruiseen blogiinin näyttää suuntautuneen hurja trafiikki sen jälkeen, kun Suomen suosituin Stella ystävällisesti nimesi (swim)suit issuesin erääksi omaksi lemppariblogikseen. Toivottavasti joku teistä kokee viihtyvänsä "aivan käsittämättömien kuvieni" ja "y htäaikaa sekä informatiivisten että aivan mahdottoman epäkäytännöllisten" kategorioideni parissa. (Omasta mielestäni kuvani ovat tämmösiä ihan tavallisia, ja yleinen linkitysten sekavuus sekä aiheesta toiseen samassa lauseessa, postauksesta puhumattakaan, siirtyminen taas kuvaavat sumealla tavallaan normielämän tapaani käsitellä juttuja.) Huomautan vielä niin vanhoille kuin uusille lukijoille, että täälläkin SAA KOMMENTOIDA. Ilahdun sellaisesta tavattomasti.

Olen tainnut mainostaa ennenkin, että personal shopperinani toimii kohta 63-vuotias ilmavoimien evp-kantapeikko. Viimeksi tavatessamme tämä peitenimellä "isi" operoiva upseeri ja herrasmies esitteli kirpputorilta löytämänsä, kauniin tummansinisen nahkapalapintaisen olkalaukun. 

Olen maininnut siitäkin, että TARVITSEN nk. hippakäyttöön* nahkaisen, ylisuuren clutch-laukun**. Kuume on vain kasvanut, kun niitä näyttää nyt olevan ihan kaikilla. Valitettavasti budjettini ei salli yli 200 euron sijoittamista bilelaukkuun - millä rahoilla mä sitten siellä klubeilla pyörisin? Isän kirppislöytö pelasti tilanteen. Laukun yläosan piilotetuista tukikaarista saa napakan puristusotteen. Napsaisin vain kantimet irti, ja se on sitten siinä. Mitäs tykkäätte te?

* Sana hippakäyttö on peräisin äidiltä, samoin kuin kuvan haaremihousut - viime kesän Ril's-mallistosta, 100% silkkiä, kävelivät kuulemma jollain 80% alennuksella vastaan. Hei, olen 35-vuotias nainen. Vanhempani pukevat minut. (Pitsipaidan ja sen alta pilkottavan topin sentään löysin ihan itse, kirppikseltä ja Monkin räkä-ale-tangolta.

** Ehdotukseni clutch-laukun suomennokseksi: Rutistuslaukku.

Nyt on SE aika vuodesta, jolloin parasta on vain "lay back in the sun". Nautitaan siitä!