Rakkaat lukijat! 

Mä haluan kartoittaa (omia hämäriä tarkoitusperiäni varten, eli oikeasti silkasta uteliaisuudesta!), millaista jengiä täällä käyt lukemassa tekstejäni - etenkin kun kommenttilaatikossa kaikesta patistelusta huolimatta keskustelee kovin harva (joskin sitäkin paremmin, kiitos teille!).

Siispä, pyydän teitä KAIKKIA vastaamaan tämän postauksen kommenttilaatikkoon muutamaan kysymykseen.

1. Kuinka kauan olet lukenut (swim)suit issuesia?

2. Miten päädyit blogiini?

3. Miksi luet blogiani? Mikä erityisesti (swim)suit issuesissa kiinnostaa, esim. verrattuna muihin seuraamiisi muotiblogeihin?

4. Kerro jotain itsestäsi (esim. ikä, sukupuoli, paikkakunta, lempikengät...)

5. Vapaamuotoiset terveiset!

Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan korutaiteilija Laurasen lahjoittamat yksilölliset korvikset! Laurasen pennikoruihin on kierrätetty vanhoja suomalaiskolikoita. 20 pennin kolikko on alumiinipronssia, korvakorun koukku hopeaa.

Arvontaan osallistutaan kirjoittamalla kommentti - joissa vastataan ylempänä oleviin kysymyksin - TÄMÄN postauksen kommenttilaatikkoon MAANANTAIHIN 5.10. klo 12 mennessä.

Osallistua voi vain kerran. Vain nimimerkilliset vastaukset hyväksytään - riittää, kun laittaa lomakkeen eka riville nimimerkin. Voittomahdollisuuksia EI voi lisätä linkkaamalla postaustani muihin blogeihin. En halua haalia uusia lukijoita, vaan ottaa selvää olemassaolevan massiven ajatuksista.

Huom! Älä huolestu, jos vastauksesi ei näy heti - täällä on kommenttien tarkistus edelleen päällä, ja kommentit ilmestyvät kun saan luuni raahattua tietokoneen ääreen! Etenkin viikonlopulla tiedossa viivettä.

Niin ja päivän biisi harvinaisen hyvälaatuisen videon kanssa täällä. Gotta <3 Mad Richard.

Ps. Edelleen otan mieluusti vastaan perinteistä IRL-hehkutustakin, mm. baaritiskeillä ja tanssilattialla :)