Elän toista viikkoa ihan väärillä vaatteilla pakatun matkalaukun turvin (ei, en ole islantilaisen tuhkan saartama, olenpahan vaan töissä). Asukuvia ei todellakaan ole lähiaikoina luvassa. Mikä pahinta, kaupoissakaan ei ole mitään haluttavaa. Yhden trikoopaidan ennätin Zaralta ostaa, ja palauttaa sen seuraavana päivänä: Molempien kainaloiden saumat olivat ratkenneet kahdesta kohtaa. "Välillä ne jättää näihin turhan pienet saumanvarat", sanoi myyjä. Ihan totta.

Vai onko vika sitenkin minussa: Kahdet lempikenkäni ovat suutarilla, mm. koronvaihdossa, ja uusi lempikoruni, Practical Prostituten Joukon rintaneulaluomuskin harveni hetkessä. Ennen kuvanottohetkeä tässä oli vielä sellainen vaaleanpunainen renkulakin. Nyt se sijainnee erään invavessan pytyssä. (Älkää kysykö.)

Kuvanottohetken jälkeen Patty Hearst -pinssikin on ehtinyt ottaa hatkat. Onneksi näihin koruihin sisältyy takuu, Jouko on luvannut näprätä puuttuvien hilujen tilalle uudet. Muutenkin liikkeen palvelu on vertaansa vailla. Vai missä muualla muka ostospussi sinetöidään Isabella Rossellini & David Lynch -tarralla?

(Toisin kuin Jyrki "ihmisrakas" Lehtola, rakastan useampaa juustoa kuin ihmistä.)