(Swim)suit issues - Sisältövastuu siirtyy lukijalle!

Tällä kertaa tyyliään valottaa herkullista ruokablogia Fakta&Farfalle pitävä Fakta. Näin se menee:

"Kun kerran elämässä pääsee MUOTIbloggaamaan, pitää se tehdä ihan pitkän kaavan kautta. Tässä siis kolme eri asukokonaisuutta, jotka kuvaavat mielestäni parhaiten tyyliäni. Ostan vaatteita harvoin, mutta tiedän mitä haluan ja teen erittäin harvoin virheostoksia. Paras tyylitekoni oli heittää puolet vaatekaapin sisällöstä kirpparille: nyt vaatekaapissani on vain oikeasti kivoja vaatteita. Suosittelen!Jokaisella naisella pitäisi olla ainakin yksi asu, jossa tuntee olevansa HEMMETIN KOVA TEKIJÄ. Tämä pari vuotta vanha Tiger of Swedenin kynähame on itselläni se mekko, joka lähtee päälle kun edessä on tiukka kokous tai asennetta vaativa työtilanne. Rakastan sen yksityiskohtia, nappeja ja taskuja, sekä kaunista leikkausta. Onneksi asu sopii myös juhlaan, sillä kovistelemaan joudun työssäni vain harvoin. Tällä kertaa mekko on juhlakäytössä kun se on yhdistetty H&M:stä löytyneeseen röyhelöpaitaan. Asusteena Sao Paulosta löytynyt vintagekäsilaukku ja H&M:n herrainkengät.Pukeutuminen on kivaa, mutta useimmiten viihdyn rennoissa asuissa. Tällä kertaa työvaatteiksi on kelpuutettu Urban Outfittersin nettialesta ostettu t-paita, Marellan 5 vuotta sitten ostettu jakku (yksi parhaita ostoksiani) sekä H&M:n mustat pillit. Asusteina Fidasta 3 eurolla bongatut siniset korkkarit ja poikaystävältä varastettu kangaskassi. Tämä on tyyli, jossa minut näkee varmasti useimmiten. T-paita ja jakku -yhdistelmä on vain niin helppo.
Jokainen tarvitsee joskus asukokonaisuuden, jonka voi vain heittää päälle. Printtipaita yhdistettynä Topshopin ohueen neuleeseen ja poikaystävältä (taas) varastettuun huiviin pelastaa päivän kuin päivän. Asusteena rennot lempitossut ja Bangkokista ostettu printtikassi.

Loppuun vielä kumarrus kaikille muotibloggaajille. Luulin homman olevan helppoa, mutta itsensä kuvaaminen on hemmetin vaikeaa! Taidan pitäytyä jatkossa kokkailun puolella..."

Kiitos Fakta, lisää tällaista!