Katsoin järkeväksi sonnustautua pakkasiltana silkkitrikoiseen Dead Birds & Lionheart -shortsihaalariin, Gilles&Dadan puuvillasekoitteisiin pussishortseihin, H&M:n villasukkahousuihin (suosittelen!) ja Carin Westerin karvasaapikkaisiin. "Because I don't like women in skirts."

pää


käsi

Uskokaa vanhaa kansaa, tärkeintä kylmällä kelillä on pitää varpaat ja persus lämpimänä! Nöyrryin pukemaan päälle myös Zaran merinovillatakin, kaulurin ja hatun.

lieri

kasvot

Muissa blogeissa riehuneeseen, uskonsotia muistuttavaan "keskusteluun" talvitakeista mainitsisin vain sen, että takin pitäisi olla riittävän a)pitkä ja b)tilava - ei ne laadukkaatkaan neulekerrokset paljoa lämmitä, jos nuttu puristaa selästä, hartioista ja hihoista, ja loppuu puoli metriä ennen vesirajaa. Seppo-Ljudmila on täydellinen talvitakki, ja osoitus siinä, miten akryyleissäkin on eroja. Sopisi Edie Bealellekin... (Katsoin vihdoin linkin takana mainostettavan HBO:n Grey Gardens -elokuvan, sekä Jessica Lange että Drew Barrymore loistavat Bealen naisina, suosittelen!)