(swim)suit issues on joko heittäytynyt trendikkääksi enimmäkseen videota hyödyntäväksi blogiksi - tai sitten mulla on vaan vaihteeksi henkilökohtainen video days. Veikkaan jälkimmäistä, kulutin esim. eilen aika monta kymmentä minuuttia yrittämällä tunnistaa 22 vuotta vanhasta "skeittileffasta" tuttuja nykyisiä skedevaareja. 

Olen kyllä innoissani nykyisestä videobuumista muotimediassakin - näen vihdoin kotijumalieni liikkuvan, puhuvan ja hymyilevän! Eilisen Ann Demeulemeesterin jälkeen suosittelen katsomaan, mitä Rick Owens ja muusansa Michele Lamy juttelevat Maria Luisan kanssa. Maria Luisahan tunnetaan samaa nimeä kantavasta pariisilaisesta liikkeestään, jonka pitäjänä hän on tukenut ja rakentanut paitsi suosikkisuunnittelijoidensa uraa, myös nykyistä käsitystä siitä, millainen on kiinnostava muotikauppa. Video nähtävissä The Cornerin sivuilla.

Rickin olemus ja semmoinen aidonoloinen nöyrä asenne ja ilo työstään ilahduttavat. Michele Lamy on ollut ja on Rickille selvästi kauhean tärkeä, ihanaa kun se tulee aina haastatteluissakin esille. Mahtava noitanainen! (Michelen kuvat Ranskan Voguesta via Oakazine)

Mahtava ja vähän noita on PJ Harveykin, jonka uusi levy julkaistaan Valentinuksen päivänä (hyvää ystävänpäivää itselleni toivotan jo nyt!). Let England Shake -levy on kuultavissa jo nyt NPR Musicin sivuilla.