Saapas- ja shortsiyhdistelmä sai iltaviritykseensä eri yläosan - turhan tuskaisena vaatepäivänä kun musta tuntui, että v-aukko tekee kantajaparastaan väärällä tavalla kummallisen ja tavallistakin väsyneemmän näköisen. (Ei se taida ollakaan veestä kii...)

392_9274.JPG

Pidän kovasti harmaan, puolipilvisen sinen ja kuluneen ruskean yhdistelmistä. Olen aika ylpeä tästä harsoiseksi raapimastani t-paidastakin!

392_9279.JPG

392_9297.JPG

Rakas nahkatakkini asettuu niin kauniisti kaiken ylle - eikö olekin ihanaa, miten periaatteessa rock- ja kovanaamakliseet (prätkätakki, bootsit) voivatkin olla oikeista materiaaleista, oikean värisinä niin raikkaita ja kiinnostavasti pehmeitä?

392_9285.JPG

Solutasolla-blogin Elsa pyysi taannoin listaamaan lempipaikkojani Tampereella. Näistä on ollut puhetta aiemminkin - ja on ihan varmasti jatkossa. Sen kummempia listaamatta saapastelin eilen mm. kahteen lempparibaariini, Sohoon ja Out of Juiceen. Jälkimmäisessä olikin taas niin hauskaa, että kamera hajosi... (Saa tarjota mulle ostettavaksi second hand -digikameraa siellä ruudun toisella puolen!) Klubilla tuli joku ihana ihminen sanomaan lukevansa 'issuesia, kiitos siitä! (Lukijoiden tapaaminen kaapunnilla on aina yhtä jänskää, herää kyllä kysymys, pitäskö tällasen seuratun tyylibloggarin alkaa käyttäytyäkin siellä vähän tyylikkäämmin... Hmm.)

392_9289.JPG

Taisin kuulla eilen nerokkaimman kohteliaisuuden pitkiin aikoihin, ystävältäni Arkalta: "Toi sun mustelmakin sopii sun tyyliin!" Uskottavahan se sitten on...

392_9288.JPG

(Hankin muuten vihdoin sen TiGin Rockaholic-kuivashampoosprayn. Olen ihan intona möhnän avulla syntyvästä Rolling Stones -peruukista, enkä luultavimmin pese hiuksia enää ikinä. Ihan mahtavaa, kun tähän mennessä liimaletti on pitänyt pestä miltei päivittäin - etenkin otsiksen tyvi rasvoittuu kuin 20 vuotta nuoremmalla. Kaupan päälle huolimattomalla Dirty Secretin suihkimisella saa aikaan ensimmäiset harmaat hiukset - jipii!)


ps. Tänään Project Runwayn finaalin eka osa - voin jo luvata, että paras on tosi hyvä! Ja IHAN KOHTA alkaa Suomen Muodin huipulle, trailereita voi mehustella täällä.