Ihastelin Ril'sin Maili-saapikkaita jo kesällä - tosin en enää tajua, mitä oikein ajattelin kun väitin niiden olevan liian lyhytvartiset. Nämä ovat nimittäin täydelliset. (Myös lestiltään, ja valitsemani normaali kokoni 39 tuntuu hyvältä.)

Oikeassa olin siinä, että näitä jää kasakaupalla alennusmyynteihin - vaalea nupukki taisi olla vähän riskaabeli veto syssyä vasten. Pitkää, kuivaa kevättä odotellessa... Ja huomatkaa, miten tällä hetkellä ah niin puhuttava Essien Jazz-kynsilakka sointuu saappaiden jäisen maitokahvin tai kuivuneen heinän sävyyn (ilmaisut lainattu Olivian Anna-Kaarilta)! (Kyllä, minäkin toivon luontevaa suomennosta Sannan käyttämälle greigelle - ja lisää kyseistä sävyä vaatekaappiini! Onneksi siellä on jo Juri, joka yhdistyy näihin saappaisiin kuin unelma, tulette näkemään kyllästymiseen saakka.) Jazzia on löytynyt ainakin Go4it-blogikaupan valikoimista, huokeaan hintaan.

Kuivista asioista ja pintakäsitellystä nahasta jatkaakseni, oman vuosi vuodelta kuivuvan ja herkistyvän/ohenevan kasvojen ihon pelastukseksi saattaa osoittautua (apteekeissa myytävän) Vichy-sarjan hypersuperduper-kosteuttava voide plus rauhoittava puhdistuvesi. Jälkimmäisellä puhdistetaan meikitkin, joita tässä edustaa niin ikään ihon joustavana pitävä Cliniquen supermoisturizing-meikkivoide. Jopa raivostuttavat, ärtyisät poskieni pikkunäppylät ovat tällä kombolla kadonneet, tai ainakin pysyneet aisoissa, heja! Miinusta siitä, että puhdistusvettä kuluu PALJON meikin poissaantiin.

Sitten: JARVIS <3 (videoinspis jälleen kerran Paska sohvalta)