I väntan på bättre tider (käsi ylös vanhukset langoilla, jotka muistaa tuonnimisen FST:n ohjelman? _o/!) olen edelleen elänyt bikineissä, uinut enemmän kuin parina edellisenä kesänä yhteensä, valmistanut ja syönyt jumalattoman hyvää ruokaa, tuhonnut useita "mini mix" -paketillisia Lidlissä myytäviä Gelatelli-merkkisiä jätskipuikkoja (sorbettipäällysteiset toimivat erityisen hyvin helteillä, muttei suklaapäällysteisissäkään ole varsinaista moitittavaa), lakannut sekä sormen- että varpaankynnet Essien oranssilla Risky Business -sävyllä, ahdistunut matchailysta ja päässyt ahdistuksen yli, sekä leikannut otsatukan Nicon esimerkin mukaan:


Koska välillä on onneksi töitäkin ja visiittejä sivistyksen pariin, kokeilin paria kaupunkikelpoista shortsiasua, reisien vapauttamisliikkeen nimissä. Bikinit jätin onnellisten sattumusten varalta alle.

385_8572.JPG

385_8573.JPG

385_8580.JPG

Shortsit Whyred, kaikkien periaatteideni vastaisesti valmiiksi tuunattu ja haalistettu t-paita H&M-ale (mutta kun se ON ihana), nahkasandaalit Din Sko (ale viime vuonna, älyttömän hyvät jalassa!), hopeasormukset kirppari ja Laurase.

385_8578.JPG

Noiden shortsien vyötäröleikkaus ilmeisesti innostaa hämmentäviin pin-up-poseerauksiin...

385_8584.JPG

Musta viskoositoppi niinikään muutaman vuoden takainen H&M-alehankinta, sen varsinainen idea on solmittava niska, mikä ei tietenkään näytä miltään, kun niskassa on bikinilenkkikin... Semmosta sattuu.

385_8586.JPG

Heittäydyin astetta hurjemmaksi "Töölö Fashion Institute" -farkkushortsieni kanssa (Aki siis leikkasi nämä yksissä bileissä, very much design). Mun mielestä kirppikseltä löytämäni Polan pehmoinen intianpuuvillapaita taittaa näistä mikroista ns. häpäsy-edgen, vaikka jaloissa on maltilliset korotkin. (Paitapuseroa shortsien kanssa ihailin Jennan päällä, innoitus nudeihin korkoihin ja tummiin shortseihinhan lähti tästä Celinen asusta.) Mutta mitä sanoo arvon raati?

386_8634.JPG

386_8616.JPG

386_8619.JPG

386_8621.JPG

Ai niin, lauantaina olisi tarkoitus matkata Turkua ihmettelemään, kertokaas, missä siellä kannattaa tällaisen meikäläisen ja sen äidin syödä ja (ale-)shopata? Myös kyldyyrielämykset ohuelti kiinnostaa. Uudelleen Turkuun tulen viimeistään Turku Modern -festareille, joten vinkeille on käyttöä.

Sitä odotellessa kehotan kaikkia lataamaan Spotifysta Flow-festareiden soittolistan!

...muuten joudutte aina vaan kuuntelemaan mun videolinkeistä Mozzeria, hähää.