Edellisen postauksen kommenttilaatikossa tuli puhetta tavasta, jolla kirjoitan auki näitä asuissa tarkkaavaisimmille itsestäänselvinä näkyviä, sumuisessa tajunnassani möyriviä viittauksia.

Eilen puin pitkän kirppis-ysärihameen kanssa ainakin Olivian Anna-Kaarin kanssa jakamiani haaveita Haider Ackermannista (ja muiston siitä Rick Owensin silkkineulehameesta, jota pidin Yoox.comin näytekappalealennusmyynneissä jo korissani - ALLE SATASELLA - vain huomatakseni kassalla, että meni jo), kaupunkigrungea à la Daryl Hannah (etenkin siinä vaiheessa, kun koko komeuden päälle hulmahti Seppo-Ljudmila), ja 90-luvun kliinisintä eleganssia à la Carolyn Bessette.

Oli mulla Selected Femmen sataprossanen merinoneulekin, YVSF:n sulkakoru, perussormukset ja aikanaan alennusmyynneistä hankitut, ties miten monta talvea jo marssitut Diban epäkorkosaapikkaat.

Näin suora viittailu ja patsasmainen poseeraus on kieltämättä banaalia - mutta pirun hauskaa.

 

Toivotaan, että hauskaa on illalla Lost in Music -festareilla - omassa ohjelmassani vähintään Them Bird Things, Manna ja Joensuu 1685! Koetan jakaantua vähintään kahdeksi, jotta näkisin myös superhyvän Valkyriansin. Hauskaa perjantai-iltaa teitillennekin!

Joensuu 1685:n versio Bruce-klassikosta MySpacessa.

PS. HOLA HELSINKI! Suunnatkaa huomenna Liikkeeseen, jossa on ystävämyynti! Tarjolla MYÖS Dead Birds & Lionheart -mekkoja, halvalla kuin maccara, ja paikalla TEEVEESTÄ TUTTU SUUNNITTELIJA Maria Jokela!