Niinä päivinä, jolloin haluan vaikuttaa jotenkin niinku pätevältä, luotan selkeisiin linjoihin, simppeliin väritykseen ja huomattavaan laukkuun. (Eräällä tuttavallani on tapana kuvailla kiinnostavia naisia sellaisiksi, jotka kantavat oman rynnäkkökiväärinsä...)

100_0606.JPG

Tällainen on syyskesän viileän päivän versio sleek'n'chic -minusta. Pumpulinen raitapaita Ril's, nahkarotsi Big L, laukku Lumi Accessories. Ainoat mahdolliset korut ovat Laurasen sormus, ja ihmeellinen kirpparisormus Tuula, 1967. Tärkein osasto itseluottamuksen luonnissa meilläpäin on alakerta - mikään ei tee jaloistani niin pitkiä kuin Marellan hitusen kiiltävät puuvillapillihousut yhdistettynä Bullboxerin nilkkapituisiin mokkasaapikkaisiin. (Pyrin välttelemään sanaa nilkkurit, on se vaan niin kaamee.)

100_0600.JPG

100_0608.JPG

100_0602.JPG

100_0604.JPG

(Täytyy myöntää, että nuttura ja meikki olivat vähän skarpimmat ennen päiväunia... Tiedostan myös kasvoilta poisvedetyn tukan korostavan miehisyyttäni, mutta se on vain hyvä: Tämänhetkiset suurimmat tyyli-idolini ovat HEL-looksiin kuvatut Al ja Gastón.)

100_0605.JPG

Millainen on teidän pätevä asunne, jossa kuitenkin näytätte ihan itseltänne? (Kuviakin saa lähettää!)