"I really can't be expected to drop everything and start counting sheep at my age. I hate sheep." (Dorothy Parker)

Lampaiden laskemisen sijasta hyödynsin vähäuniset yöt raapimalla paria paitaa lisää. Tähän suuritöisempään ja kaikinpuolin hullumpaan projektiin meni mm. lukijani Vimpsin suosittelema "Mrs Parker and the Vicious Circle" -elokuva. (Suosittelen myös leffaa, 1920-luvun salakapakoiden NYC oli toteutettu hienosti, ja Jennifer Jason Leigh loisti ja sammalsi erittäin parkerilaisesti.)

Lähtökohtana oli tamperelaisen Swaeg-kollektiivin t-paita (olenhan muistanut sanoa, että parhaat printtipaidat on suoraan niiden tekijöiltä haalittu/vaadittu?) mallia Poika...

391_9114.JPG

...sitkeällä kynsimisellä siitä sitten tuli rimpsumekko mallia lopullisesti kajahtanut, hämähäkinseittien peittämä primaballerina! Tämä päällä on melkein pakko huutaa "Heathcliff! It's me! I'm Kathy, I've come ho-o-o-o-ome!"

391_9103.JPG

391_9104.JPG

391_9109.JPG

Sanomattakin on selvää, että rakastan luomustani palavasti, mm. just siks, että toi printti ja reikäisyys riitelevät niiiin hienosti. Tässä yhdistin sen näön vuoksi leggareista leikattuihin pyöräilykalsareihin, mutta veikkaanpa, että jatkossa näemme teelmää ylläni farkkujen kanssa - tulee hauskoja muotoja, kun riippeitä pujottelee taskuihin ja vyönsolkiin.

391_9106.JPG

MUTTA MITÄ SANOO VALPAS LUKIJARAATI? Sanokaas ny jottai. 

LISÄYS: OutsaPopilta löytyy linkit tarkempiin purkamisoppaisiin! Muistakaa, että purettavassa paidassa EI sovi olla elastaania tms. joustinta puuvillan seassa.

Ihanaa Primal Screamia teille, joilla on onni se tänä iltana kokea!