Epätoivoisia piirteitä saanut täydellisten poikaystäväfarkkujen etsintäni sen kun jatkuu. Jotta tavoitemielikuva säilyisi kirkkaana, olen palannut alkulähteille. Eli googlannut Justine Frischmannin kuvia.

00283f.jpg

Justinen jätkäfarkku-look potkaisi vielä kovemmin kuin Line-Upin intro jo miltei viisitoista vuotta sitten, tätä yritettiin täysiä tehdä perässä. (Justine-heitto sopi mahtavasti kaverilleni Vipsulle!) Valitettavasti mulla ei ole tallella yksiäkään 501:siä tuolta ajalta, ja muutenkin mun Elastica-vaihe taisi painottua Donna Matthews -dekadenssin imitoimiseen...

Elastica_Elastica_large.jpg

Puhdaslinjainen Justine-ilme kiehtoi tällä palstalla myös viime pääsiäisen aikoihin. Jokakeväisestä kaipuusta perusasioiden ääreen raportoi Paras aika vuodesta -Stellakin - ja meille kahdelle perusasiat ovat kovin puuvillaisia.

0918_114534_elasticagroupshot_PA.jpg

Justine Frischmann on tyyppinäkin edelleen superkiinnostava ja vähän mystinen - aikanaanhan se jätti arkkitehtiopinnot soittaakseen Suedessa, 90-luvun puolivälin Justine oli brittipopin kuningasparin jännempi puolisko, ja vähän kadonneiden vuosien jälkeen La Frischmann on ehtinyt mm. tekemään biisejä kämppiksensä M.I.A:n Arular-levylle (!), juontamaan arkkitehtuuriohjelmaa telkkarissa, ja muuttamaan Coloradoon (!!) johonkin ihmeyhteisöön opiskelemaan taidetta ja psykaa. Kerrankin julkkis, johon mä pystyn jollain tasolla samastumaan!

00149f.jpg

Connection-videon Elastica on parhaimman näköinen bändi ikinä (eikä noi nakupelletkään ole suoranaisesti vastenmielisiä).