En harrasta uudenvuodenlupauksia, vaan -päätöksiä. Tälle vuodelle matkin tuttavaa, ja päätin hyvissä ajoissa "kirjoittaa kirjan* ja nähdä Sonic Youthin livenä". Tapana on myös ottaa joku ulkoiseen olemukseen liittyvä haaste opeteltavaksi vuoden aikana. Tänä vuonna olkoon se valkoisen paidan haltuunotto - kun nyt viimein satuin löytämään parahultaisen yksilön. (Erään iltapäivän Anulla kävi sama flaksi, hauskaa!)

Ihanan ohut, himmeästi kiiltävä, puuvilla-silkkisekoitteinen paita on Cheap Mondayn Kostym-mallistoa, Gallant Clothesin alesta huomattavan edullisesti napattu.

pelkkä2

Huivikauluksessa on jotain Ann Demeulemeesteriä, etenkin kun paidan päälle pukee Zaran liivin tai H&M:n nutun.

käärinliina

suu

liivi2

Olen jo sen verran pitkällä tielläni hulluksi vanhaksi naiseksi, että voin ihan hyvin perustella itselleni villahousut (ei näitä voi kutsua edes leggareiksi) ihan vaan housuina, ainakin näiden kenkien kanssa. Anteex.

nurkka

pää

Olen odottanut noin viime helmikuusta, koska pääsen soittamaan päivän biisin blogissani. HUH!

* Kirjan kirjoittaminen kuulostaa selkeämmältä ja hienommalta kuin kahden vielä epämääräisen, mutta supersiistin kirjaprojektin eteenpäinvieminen, aineiston kerääminen ynnä muu säätö. Joka tapauksessa, olen hyvin innoissani.